Maa

Loistava asiakaspalvelu

Finqu on tunnettu loistavasta asiakaspalvelustaan

Asiakaspalvelu vastaa kysymyksiin nopeasti ja auttaa mahdollisissa ongelmatilanteissa.
Asiantuntevan tiimimme tavoitat nopeasti sähköpostin välityksellä ja arkisin myös puhelimella. Älä epäröi ottaa yhteyttä.

  • 09 231 63 202 (Suomeksi)
    Puhelinpalvelu arkisin 10-16

Palvelemme myös muilla kielillä

  • På Svenska
  • In English

Kauppiaiden kommentit

Karaja logo

”Olemme tyytyväisiä Finqun palvelutarjontaan. Verkkokaupan käyttöönotto sujui nopeasti ja vaivattomasti. Tykkäämme myös siitä että Finqun tiimi kehittää koko ajan lisää ominaisuuksia palveluihin ja ovat jopa askeleen edellä muita. Anttille erityiset kiitokset, olet hoitanut Karajan verkkokauppa asiat nopeasti ja ammattimaisesti. Kiitos”

karajasuomi.fi
Ukko logo

”Finqu yllätti meidät hyvällä asiakaspalvelullaan, pyytämiämme korjauksia toteutetaan aina nopeasti ja ammattitaidolla. Verkkokaupan yksinkertainen alusta toimii hyvin ja Finqulla näyttää selkeästi olevan motivoituneita, sivustoa positiivisesti eteenpäin vieviä työntekijöitä. UKKO SUOSITTELEE!”

ukkoshop.fi
Alligator logo

”Olemme olleet erittäin tyytyväisiä finqun palveluun. Aloittelevalle nettikauppiaalle Finqun asiakaspalvelu on ollut suuri tuki kaupamme valmistuksessa. Nettikaupassamme ilmeni ongelma viikonloppuna ja silloinkin asiakaspalvelu oli ripeää. Suosittelemme mielellämme Finqun nettikauppaa.”

shop.arniealligator.com

Tukialue

Sulje Finqu