Maa

Finqu haastaa jättiläiset

Vuosikymmen sitten yrityksellä tuli olla kotisivut. Tänään yrityksellä pitää olla verkkokauppa. Nyt kuluttaja tottuneesti etsii ja ostaa mobiililaitteella verkkokaupoista. Mitä kuluttaja tekee huomenna?

Verkkokaupan perustaminen on helppoa. Tarjontaa on paljon ja lupauksia vielä enemmän. Mutta mikä näistä on sopivin juuri sinun liiketoiminnalle: Bigcommerce, Volusion, Shopify, Tictail...

Vai uusi pelaaja Finqu?

Ollaan rehellisiä. Yrityksesi tarvitsee teille muutamat elintärkeät toiminnot, kilpailukyisesti hinnoitellun ja mobiilissa toimivan palvelun. Ja sitten vielä yhden tärkeän asian: MYYNTIÄ.
Lähdetään kuitenkin liikkeelle perusteista.

Palvelun avaus ja hinta

Erihintaiset paketit ovat historiaa. Kaikki tiedämme kuinka vaikeaa on valita juuri se oikea paketti useista eri vaihtoehdoista. Kuinka Netflix tai Spotify hinnoittelee itsensä? Maksat kiinteän summan ja saat rajattoman käyttöoikeuden. Näin se kuuluu olla. Näin myös Finqu tekee sen – ainakin melkein. Finqun verkkokauppa maksaa vasta kun päätät julkaista sen kaikkien nähtäville ja silloinkin maksat puolen dollarin päivähinnan. Eli voit myydä vaikka joulukuusia viikon vuodessa. Ennen verkkokaupan julkaisua palvelun käyttö on täysin ilmaista ja kaikki ominaisuudet ovat käytettävissä ilman keinotekoisia rajoituksia. Rakennat verkkokauppaasi viikon tai vuoden, hinta on pyöreä nolla.

Se verkkokaupasta. Voit myydä myös muualla. Finqun Osta-nappula, sosiaalisen median myyntikanavat ja mullistava tagi-myyntikanavan hinnoittelu on todella todella edullinen ja yksinkertainen. Hinta on nolla. Toisin kuin monilla muilla tarjoajilla, sinun täytyy ostaa verkkokauppa-palvelu, jotta voit myydä vaikkapa sosiaalisessa mediassa. Finqussa tätä rajoitusta ei ole.

Myynnin aloitus

Verkkokaupan tai minkä tahansa myyntikanavan saa käyttöön muutamalla klikkauksella. Seuraavaksi luot tuoteryhmät, valitset sinulle sopivat maksutavat ja toimitustavat. Ja nyt ollaan jo lähellä julkaisua. Tässä kohden Finqu erottuu suuresti kilpailijoistaan. Voit myyntikanavakohtaisesti asettaa tuotteet, maksutavat ja toimitustavat. Tilausten hallinta kerää myynnit kaikista kanavista yhteen paikkaan.

Jos lähtökohtasi on verkkokauppa, ensimmäinen asia johon tulee keskittyä, on ulkoasu ja käyttää tähän oikeasti aikaa. Kuluttaja tekee kolmessa sekunnissa verkkokaupan ulkoasun perusteella arvion oletko luotettava kauppias ja tuleeko ostokokemus olemaan tuskaa vai juhlaa. Ulkoasu ja käyttökokemus ratkaisevat.

Valitse yritykseesi tai tuotteisiisi sopiva ulkoasupohja. Kaikki Finqun ulkoasut pohjat ovat mobiiliystävällisiä, ilmaisia ja niitä voi muokata rajattomasti. Finqu on ehkä ainoa palvelu missä verkkokaupan ulkoasua voi muokata vedä- ja pudota menetelmällä. Tiputtamalla asioita oikeille paikoille voit taianomaisesti luoda tyrmäävän näyttäviä ulkoasuja vaikka HTML/CSS ovat täysin vieraita käsiteitä. Jos edellä mainitut kirjainyhdistelmät ovat hallussa, mahdollisuutesi ovat lähes rajattomat.

Ominaisuuksia, liitoksia, turvallisuutta ja ylläpitoa

Vaikka Finqua on jo kehitetty joitain vuosia, palvelu on uusimpia tulokkaita markkinoilla ja ymmärrettävästi kaikkia pieniä virityksiä ei ole vielä ehditty kehittämään. Ominaisuuksia on tällä hetkellä +300, eli käytännössä saat kaiken tarvittavan. Palvelun hengessä kaikki ominaisuudet ovat ilmaisia. Maakohtaisesti lokalisoitu Finqu lupaa toteuttaa puuttuvat liitokset ja ominaisuudet. Tietosi ovat suojattu ja varmuuskopioitu. Kuten muillakin palvelun tarjoajilla, kaikki tekninen häslääminen hoidetaan puolestasi.

Mikä sitten valita?

Kaikilla suurilla verkkokaupan tarjoajilla verkkokaupan perustaminen onnistuu helposti ja saat nopeasti toimivan kaupan. Finqu on markkinoiden halvimpia, mikä on tärkeää, mutta ei ratkaisevaa. Ominaisuuksien puolesta tarjoajat ovat pitkälle samalla viivalla. Kaikki tarjoavat tukea palvelusta ja paketista riippuen puhelimella, sähköpostilla tai chatilla kun sormi menee suuhun. Finqussa saat tukea, olet sitten maksava asiakas tai et.

Palataanpa hetkeksi vielä alkuun mikä oli tärkeää. Ilmiö on sama kuin asuntokaupassa. Sijainti, sijainti, sijainti. Kyse on myynnistä ja siitä missä myyt. Finqu on tehty alusta alkaen palveluksi, millä myydä missä tahansa kanavassa. Muissa vaihtoehdoissa useat myyntikanavat ovat päälle liimattuja ominaisuuksia. Tänään ostetaan verkkokaupasta, huomenna sosiaalisesta mediasta, ensi vuonna vilautetaan puhelinta tv-mainokselle. Finqu on valmis tähän kaikkeen.

Verkkokaupan vallankumous

Finqu on raikas tulokas vanhojen jättiläisten pelikentällä. Palvelussa on oikeasti käytetty aikaa tärkeiden asioiden mietintään ja tultu kunnolla ulos laatikosta. Laatikko on välillä jopa hämmentävän kaukana, mutta vain positiivisella tavalla. Palvelun tarjoamat mahdollisuudet ovat aivan eri tasolla kuin muilla.

Aloita oma ilmainen kokeilu nyt

Ei etukäteiskuluja. Rajaton maksuton kokeiluaika.
Aloita nyt tai puhu asiantuntijoidemme kanssa.
Sulje Finqu