Lite on ilmainen verkkokauppa

Laajat ominaisuudet heti mukana

Tuotemäärä
Hinta € / kk
Provisio myynnistä
1-10
0 €
3%
11-20
5 €
3%
Verkkokaupan hinta
0 / kuukausi Tuotteita 1-10 Aloita maksuton kokeilu

Helppo ja nopea käyttöönotto

Lite sopii parhaiten harrastelijan tai aloittelijan verkkokaupaksi. Tämä on oikea valinta silloin, kun tuotemäärä on rajallinen ja myynti vähäistä. Paketti sisältää kaikki mahtavat ominaisuudet ja tarvittaessa maksullisen puhelintuen. Mahdollisista tilauksista veloitetaan pieni provisio.

Perusta verkkokauppa maksutta

Verkkokaupan hinta muodostuu yksinkertaisesti tuotemääräsi perusteella. Sen takia et koskaan joudu maksamaan palvelusta liikaa. Lite-paketilla pääset liikkeelle alle kymmenellä tuotteella täysin ilman kuukausimaksua. Kaikki ominaisuudet ovat kuitenkin heti käytössä.

Hintoihin lisätään alv. 24%. Sopimuskausi on valittu laskutusjakso. Palvelun käyttöehdot.

Miksi Lite on paras valinta verkkokaupalle?

Verkkokauppa ilman kustannuksia harrastelijoille

Hinnoittelu sopii täydellisesti harrastepohjaiseen verkkokauppaan, koska tuloksista maksetaan. Kun myyntiä ei synny, silloin ei synny myöskään isoja kiinteitä kustannuksia. Voit rauhassa pitää verkkokauppaa ilman kustannuspaineita ja kerätä silloin tällöin uusia tilauksia.

Ilmaisesta päivität helposti maksulliseen

Lite on koska vain päivitettävissä Easy tai Pro paketiksi. Kun tuotemääräsi kasvaa Lite-paketista ulos tai myyntisi lähtee kovaan nousuun, voit heti tehdä paketin päivityksen. Päivitys ei millään tavalla vaikuta verkkokaupan toimintaan ja siksi myyntisi pysyy jatkuvasti käynnissä.

Kaikissa paketeissa 100% tyytyväisyys-takuu!

Mikäli et ole tyytyväinen tarjoamaamme palveluun, voit koska tahansa lopettaa ilman kustannuksia. Emme sido sinua mukaan ylipitkillä sopimuskausilla, sillä luotamme tarjoamaamme huippulaatuiseen palveluun.

Kokeile palvelua 30 päivän ajan Aloita maksuton kokeilu Kokeilu on täysin maksutonta, eikä se sido mihinkään.
Liity menestyvien brändien joukkoon