Maa

Kumppanit kertovat

”Klarna ja Finqu tarjoavat yhdessä asiakkaallesi saumattoman ostokokemuksen.”

”Yksinkertaista ja joustavaa, ilman monimutkaisia rekisteröitymisiä.”

Marja merentie
Klarna

Klarna ja Finqu tarjoavat yhdessä asiakkaallesi saumattoman ostokokemuksen. Integroimalla Klarnan maksutavat Finqun verkkokauppaan, saat käyttöösi vaivattomasti suomalaisten kuluttajien suosimat maksutavat, laskun ja erämaksun. Laskulla ja erämaksulla asiakas saa tuotteen ensin ja maksaa vasta sitten. Yksinkertaista ja joustavaa, ilman monimutkaisia rekisteröitymisiä.

Klarna person

”Kun kauppiaan maailmanvalloitus alkaa, ei paukut lopu Itämeren kohdalle, koska yhdellä Verifonen ja Finqun ratkaisulla jatkat aina Australiaan saakka.”

Jussi Pennanen
Verifone, Inc. | Verifone Finland Oy

Verifone tarjoaa yhdessä Finqun kanssa Suomen verkkokauppiaille FinquPay-maksuratkaisun. FinquPay mahdollistaa helpon, turvallisen tavan ottaa vastaan verkkomaksuja. Maksuratkaisusta löytyy todella edullinen kk-maksuton vaihtoehto, jossa ainoa kulu kauppiaalle on 0,35€ tapahtumamaksu. Ja mikä parasta, Verifone tarjoaa edistyksellisen raportointijärjestelmän, mistä kauppias löytää kaikki verkkokaupan ja kivijalan maksupäätteen tapahtumat. Kaikki yhdestä ja samasta paikasta. Kun kauppiaan maailmanvalloitus alkaa, ei paukut lopu Itämeren kohdalle, koska yhdellä Verifonen ja Finqun ratkaisulla jatkat aina Australiaan saakka.

”Olemme tehneet menestyksekkäästi yhteistyötä Finqun kanssa jo usean vuoden ajan.”

”Yhteistyössä Finqun kanssa tarjoamme kehittyneitä maksutapoja kauppiaille ja asiakasystävällisiä maksutapoja kuluttajille.”

Mikael Anstrin
Collector Bank

Collector Bank on pankki, joka tarjoaa kustannustehokkaita ja innovatiivisia rahoitusratkaisuja yritys- ja henkilöasiakkaille. Tarjoamme verkko- ja vähittäiskaupan maksuratkaisujen lisäksi muun muassa yritysrahoitusta ja yksityislainoja. Olemme haastaneet ja kehittäneet rahoitusalaa Pohjoismaissa vuodesta 1999 lähtien. Kesällä 2015 meille myönnettiin pankkitoimilupa ja listauduimme Tukholman pörssiin. Lue lisää osoitteessa www.collector.fi.

Olemme tehneet menestyksekkäästi yhteistyötä Finqun kanssa jo usean vuoden ajan. Maksutapamme ovat olleet Finqun asiakkaiden käytössä automaattisesti eri maksunvälittäjien kautta. Nyt Collector Maksaminen on kauppiaiden käytössä myös suoraan Finqun oman Finqu Payn kautta, joka on aidosti kuukausimaksuton ja täysin transaktioperusteinen palvelu. Yhteistyössä Finqun kanssa tarjoamme kehittyneitä maksutapoja kauppiaille ja asiakasystävällisiä maksutapoja kuluttajille.

Collector person

”Svea Ekonomin ollessa kansainvälinen rahoitusyhtiö, oli selvää että lähtisimme yhteistyöhön Finqun kanssa.”

”Finqu täyttää vaatimuksemme!”

Maria Jokinen
Svea Ekonomi

Svea Ekonomin ollessa kansainvälinen rahoitusyhtiö, oli selvää että lähtisimme yhteistyöhön Finqun kanssa, jonka pelikenttä ei myöskään rajoitu vain Suomeen. Nykyaikaisuus, kekseliäisyys ja ammattitaito ovat ominaisuuksia, joita vaalimme Svealla ja odotamme myös yhteistyökumppaneiltamme – Finqu täyttää vaatimuksemme!

”Finqun verkkokauppamarkkinoita mullistava uusi toimintamalli vapauttaa kauppiaan sopimuksien kahleista ja lisää ostajan valtaa päättää hänelle paras toimitustapa.”

”Yhdessä tehty palvelu on turvallinen ja suoraviivainen toiminta vaikuttaa konversioasteeseesi positiivisesti.”

Petri Karjalainen
Consignor Oy

Finqun verkkokauppamarkkinoita mullistava uusi toimintamalli vapauttaa kauppiaan sopimuksien kahleista ja lisää ostajan valtaa päättää hänelle paras toimitustapa. Miten on mahdollista sopimusvapaus kuljetusliikkeistä silti mahdollistaen aina parhaiden toimitustapojen tarjonta asiakkaallesi? Myös kansainvälisesti? Miten palautukset?

Finqu ja Consignor Oy mahdollistavat tämän yhdessä sinulle. Yhteistyömme on strateginen ja alusta asti on tähdätty myös palvelun voluumien kasvun hallitsemiseen myös sesonkiaikoina. Yhdessä tehty palvelu on turvallinen ja suoraviivainen toiminta vaikuttaa konversioasteeseesi positiivisesti.

Consignor Oy person
Sulje Finqu