Maa

Miksi Finqu?

10 syytä miksi Finqu on paras palvelu juuri sinulle

Online Shopping Revolution

Finqu on jopa kansainvälisesti markkinoiden edistyneimpiä palveluita tuotteiden myymiseen verkossa. Finqu rikkoo rohkeasti rajoja ja näyttää suuntaa kaupankäynnin tulevaisuudelle.

Finqu on helppo

Finqussa asioita on tehty toisin ja tulet hämmästymään kuinka helppoa Finqun käyttäminen on. Vaikka toimintoja on paljon, se ei tee siitä kuitenkaan vaikeaa käyttää. Finqun edistyksellinen hallinta näyttää sinulle aina vain tarpeelliset asiat.

Asiakkaat valmiina

Finqussa asiakkaille on oma Shopper-palvelu tehden ostamisesta mahdollisimman helppoa. Finqussa kuluttaja-asiakas voi yksillä tunnuksilla tehdä ostoksia kaikista Finqun kaupoista. Toivota nämä tuhannet asiakkaat tervetulleeksi kauppaasi.

Oikeaa asiakaspalvelua

Finqussa et jää yksin. Jos monipuolinen ja kattava ohjekirjasto ei vastaa kysymyksiisi, olemme aina valmiina henkilökohtaisesti opastamaan sinua. Ja tietenkin veloituksetta.

Finqu on rajoittamaton

Finqussa et näe rajoituksia ominaisuuksissa, tuotemäärissä, levytilassa tai tiedonsiirrossa. Meistä rajoitukset ovat vanhanaikaisia ja lapsellisia.

Responsiivinen Finqu

Responsiivinen sivusto skaalautuu, eli mukautuu käyttäjän laitteen mukaan. Finqu näyttää aina hyvältä katsoo asiakkaasi sitä millä laitteella tahansa. Tästä hyvänä esimerkkinä on kassamme, mikä mullistaa tavan jolla mobiililaitteella tehdään tilaus verkkokaupasta.

Sinun näköinen

Et varmasti halua katsella meidän valitsemaa taustakuvaa vuosia. Ei hätää – Finqussa voit vaihtaa sen. Tee Finqusta oman näköisesi ja lupaamme, että tylsät rutiinit muuttuvat vähän hauskemmiksi.

Finqu on älykäs

Finquun on valmiiksi rakennettu älykkäitä toimintoja kauppiaan liiketoiminnan avuksi. Pitkälle mietityt ja helppokäyttöiset toiminnot säästävät kauppiaan aikaa ja rahaa.

Yksi osoite - Kaikki tieto

Finqulla asetat tuotteet helposti myyntiin verkkokauppaan. Yhtä helposti tuotteet voi esimerkiksi olla samaan aikaan myynnissä kahdessa verkkokaupassa, Facebookissa ja myymälässä. Myyntikanavat osaavat älykkäästi seurata tuotteen varastosaldoa reaaliaikaisesti.

Tuotteiden, tilausten, asiakkaiden ja kaiken muun tiedon hallinta tapahtuu aina helposti yhdestä paikasta. Kaikki tieto pysyy maksutta tallessa vaikka palvelua ei käyttäisi.

Huomisen verkkokauppa

Kehittäjätiimimme tekevät väsymättä töitä vuoden ympäri tehdäkseen Finqusta entistä paremman palvelun sinulle ja sinun asiakkaille.

Teemme Finqua teille - kauppiaille ja kuluttajille. Kuuntelemme teitä ja teemme Finqusta sellaisen kun haluatte.

Minuutissa käyttöön

Finqun avausvelho opastaa kädestä pitäen kuinka perustat oman verkkokaupan. Kokeile meitä ilman riskiä tai sitoumusta. Et varmasti pety.

Sulje Finqu