Finqun rekisteriseloste

Finqu Oy > REKISTERISELOSTE
Henkilötietolaki (523/99) 10 §
24.2.2014
1. Rekisterinpitäjä Finqu Oy

Rääkänkatu 7 B
Hyvinkää 05810
Suomi
2. Rekisteriasioista vastaava yhteyshenkilö Antti Viljanen, asiakaspalvelupäällikkö

Finqu Oy
0600 555 841 (0,79€/min + mpm/pvm)
Rääkänkatu 7 B
Hyvinkää 05810
Suomi
3. Rekisterin nimi Finqu Oy tietorekisteri
4. Rekisterin käyttötarkoitus Rekisterin tietoja käytetään yhtiön tarjoamien sähköisten kaupankäyntipalveluiden suorittamiseen, hallinnointiin, palvelun kehittämiseen ja tilastointiin.

Henkilötietoja voidaan käyttää markkinoinnin kohdistamiseen asiakkaille. Asiakas voi omalta Finqu-tililtä kieltää hänelle kaiken kohdistetun markkinoinnin.

Rekisteri esimerkiksi mahdollistaa helpon verkko-ostamisen kaikista Finquun liitetyistä myyntikanavista yhdellä tunnuksella.
5. Rekisterin tietosisältö Tilatessa mistä tahansa Finqun myyntikanavasta tai liittymällä suoraan palveluun tietorekisteriin tallentuu asiakkaan nimi, osoitetiedot, sähköpostiosoite, puhelinnumero, kieli ja valuutta sekä personointitiedot. Tilatessa lisäksi tallentuvat ostoskorin tuotetiedot sekä muut tilaukseen liittyvät tiedot. Liittymällä suoraan tallennetaan vapaaehtoisesti annettavat tilastotiedot.
6. Säännönmukaiset tietolähteet Asiakastiedot saadaan asiakkaalta itseltään. Suorittaessaan tilauksen Finqun myyntikanavasta tai liittymällä suoraan palveluun asiakas hyväksyy tietojen käytön ja käyttöehdot.
7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle Säännönmukaista tietojen luovutusta tai siirtoa ei tehdä kolmansille osapuolille EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle.
8. Rekisterin suojauksen periaatteet Kaikki tämän rekisterin tiedot on suojattu usein teknisin keinoin sekä fyysinen pääsy tietoihin on rajoitettu ja valvottu.

Rekisterin tietoihin pääsevät vain yhtiön ennalta määritellyt työntekijät. Näillä henkilöillä on vaitiolovelvollisuus liittyen kaikkiin asiakastietoihin.
9. Tarkastusoikeus Rekisteröidyllä on oikeus tarkistaa itseään koskevat rekisteriin tallennetut tiedot. Tarkastuspyyntö tulee tehdä aina kirjallisesti ja osoittaa rekisteriasioista vastaavalle henkilölle. Tarkastuspyyntö tulee allekirjoittaa ja sen liitteeksi tulee liittää kopio henkilötodistuksesta. Tarkistuspyynnön voi kerran kalenterivuodessa tehdä maksutta.
10. Tiedon korjaaminen ja tiedon korjaamisen toteuttaminen Omien tietojen korjaamiseksi rekisteröidyn tulee päivittää omat tietonsa kirjautumalla omalle Finqu-tilille.