Easy on suosituin verkkokauppa

Satojen verkkokauppiaiden valinta

Tuotemäärä
Hinta € / kk
1-30
29 €
31-250
39 €
251-500
44 €
501-1000
49 €
1001-1500
59 €
1501-2500
69 €
2501-5000
79 €
5001-10000
89 €
10001-20000
99 €
Verkkokaupan hinta
29 / kuukausi Tuotteita Aloita maksuton kokeilu

Suosittu palvelu verkossa myyntiin

Kauppiaidemme keskuudessa suosituimmaksi paketiksi on noussut Easy. Se ei ole mikään ihme, sillä paketti on edullinen ja sisältää mahtavat ominaisuudet. Helppouden takia se käy yhtä hyvin niin aloittelevaan kuin kasvavaankin verkkokauppaan.

Edullinen ja reilu hinnasto

Verkkokaupan hinta muodostuu yksinkertaisesti tuotemääräsi perusteella. Se nousee ja laskee pienissä askelissa liiketoimintasi tarpeita vastaavasti. Sen takia et koskaan joudu maksamaan palvelusta liikaa. Kaikki ominaisuudet ovat kuitenkin heti käytössä.

Päivähinta on 1,30€. Päivähinta 1.10.2018 lähtien on 2,30€. Päivähinta ei kuulu nykyiseen hinnastoon ja sitä ei ole saatavilla uusille asiakkaille.

Hintoihin lisätään alv. 24%. Sopimuskausi on valittu laskutusjakso. Palvelun käyttöehdot.

Laskutusjaksoksi voit valita 1, 3 tai 6 kuukautta.

Onko sinulla yli 20 000 tuotetta? Ei hätää, kysy asiakaspalvelusta sopiva hinta.

Miksi Easy on paras valinta verkkokaupalle?

Yksi suomen suosituimmista verkkokaupoista

Easy on nimensä mukaisesti helppo. Sitä on helppo käyttää ja sillä oman verkkokaupan perustaminen on todella nopeaa. Tarkoin suunniteltu Finqun avausflow opastaa sinua monella tavoin verkkokaupan kuntoon saamisessa. Tarvittaessa voit tilata kauttamme verkkokaupan ensiasennuksen. Vuosien kokemuksella hiottu toimintamalli takaa onnistuneen verkkokaupan perustamisen.

Monipuoliset ominaisuudet kaupankäyntiin verkossa

Verkkokauppa on sinun ja sen tulee myös näyttää oman brändisi mukaiselta. Muokkaat helposti ammattilaistemme valmiiksi suunnittelemista pohjista oman yksilöllisen ilmeen juuri sellaiseksi kuin haluat. Nopeimmillaan lisäät vain oman logon ja ulkoasu on valmis. Voit liittää verkkokaupan osaksi jo toimivaa kotisivua tai liittää sen toimimaan kokonaan omassa verkkotunnuksessaan.

Modernit työkalut tehokkaaseen kaupankäyntiin

Verkkokauppa-alustana Easy on yksi markkinoiden moderneimmista. Se sisältää kaikki tarvittavat ominaisuudet ja sopii täydellisesti nykyajan mobiiliin kaupankäyntiin. Kauppiaana käytät halutessasi hallintaa puhelimella ja vastaavasti asiakkaat pystyvät tekemään ostoksia puhelimella mistä vain. Tuotteiden, tilausten asiakkaiden ja varaston hallinta on helppoa.

Monipuolinen raportointi tukemassa kasvua

Seuraa raporteista tuotteiden menekkiä ja liikevaihdon kasvua. Varastoraportti näyttää reaaliaikaista tietoa varastojen tilanteesta. Myyntiraportista näet päivittäisiä myyntejä ja monipuolista tietoa mm. maksu- ja toimitustavoista, joita tilauksissa on käytetty. Raportit ovat kirjanpitokelpoisia suoraviivaistaen verkkokaupan ylläpitoa.

Kaikissa paketeissa 100% tyytyväisyys-takuu!

Mikäli et ole tyytyväinen tarjoamaamme palveluun, voit koska tahansa lopettaa ilman kustannuksia. Emme sido sinua mukaan ylipitkillä sopimuskausilla, sillä luotamme tarjoamaamme huippulaatuiseen palveluun.

Kokeile palvelua 30 päivän ajan Aloita maksuton kokeilu Kokeilu on täysin maksutonta, eikä se sido mihinkään.
Liity menestyvien brändien joukkoon