Maa

Monipuoliset tuotetiedot

Tuoteryhmien kautta isonkin tuotemäärän hallitseminen on helppoa

Laadukkaat tuotekuvat

Tuotekuvat

Tuotekuvien laatua tai määrää ei ole rajoitettu. Lataa vaikka 20 hyvälaatuista tuotekuvaa ja edistä sillä tavoin kaupankäyntiä. Myös Youtube- ja Vimeo-videoiden liittäminen on helppoa.

Tuotevalinnat

Tuotevalinnat

Monitasoisia ja edellistä tasoa seuraavia tuotevalintoja on mahdollista lisätä. Valintojen määrälle tai muodolle ei ole rajoituksia ja tarvittaessa ne voivat myös seurata varastosaldoja.

Liittyvät tuotteet

Liittyvät tuotteet

Voit linkittää tuotteita toisiinsa, jolloin ne näkyvät tuotekortissa tuotevalintojen tapaan. Vaikka ovatkin kokonaan omia tuotteitaan. Usein tämäkin on mahdollista vain kalliissa verkkokauppa-alustoissa.

Varatot

Varastot

Laajalla varastonhallinnalla tuotteen saldon seuranta on tehokasta ja realiaikaista. Tuote voi olla myynnissä yhden varaston kautta monessa eri paikassa. Silti varaston ylimyyntiä ei pääse tapahtumaan.

Keskitetty tuotetieto

Keskitetty tuotetieto

Myitpä sitten yhdellä tai kymmenellä verkkokaupalla, hallitset tuotteen tietoja aina yhdestä ja samasta paikasta. Edistyksellinen tuotehallinta poistaa päällekkäiset tuotetiedot ja tekee hallitsemisesta helppoa.

Ilmainen säilytys

Ilmainen säilytys

Kaikki kauppiaan tiedot ovat tallessa maksutta. Tiedot säilyvät vaikka laittaisit verkkokaupan kiinni, etkä maksaisi palvelusta mitään. Voit koska tahansa myöhemmin tarkastella esimerkiksi raportteja kirjanpitoa varten.

Sulje Finqu