Maa

Verkkokaupan ulkoasu helposti

Vedä & pudota halutut asiat paikoilleen ulkoasussa

Ulkoasun valinta

Unelmien ulkoasu

Finqussa ulkoasut syntyvät muutamassa hetkessä ilman koodaustaitoa tai ulkopuolista apua. Valitset vain mieluisan ulkoasupohjan ja vaihdat siihen omat kuvat sekä värit. Mitään muuta ei tarvita unelmien ulkoasuun.

Koodaus ei ole pakollista

Isonkin ulkoasun muokkauksen pystyy tekemään koodiin koskematta. Vedä & pudota vain haluamasi asiat ulkoasuun ja homma on sillä selvä. Jos haluat koodata, on se mahdollistettu CSS / HTML-koodin osalta.

Toimii kaikilla laitteilla

Valmiiksi responsiiviset ulkoasut toimivat mukavasti kaikilla laitteilla. Asiakkaat selaavat verkkokaupan tuotteita ja tekevät ostoksia helposti myös älypuhelimella.

Valmis ilmainen ulkoasu

Ulkoasukirjastosta löydät kymmeniä ilmaisia ja vapaasti käyttöön otettavia ulkoasupohjia. Ulkoasua voit vaihtaa aina tarpeen mukaan. Verkkokaupan toteutuskumppanit tarjoavat yksilöllistä apua ulkoasun suunnitteluun.

Meillä palveluun sisältyy ammattilaisten suunnittelemia ilmaisia verkkokaupan ulkoasuja moneen makuun. Kaikki ulkoasut ovat responsiivisia, eli verkkokauppa mukautuu hyvin käytettäväksi pöytätietokoneilla, älypuhelimilla ja muilla laitteilla. Nykyään responsiivisesti toimiva verkkokauppa on hyvinkin tärkeä asia Googlen muutettua hakutuloksia kyseisiä sivuja suosivaksi.

Sulje Finqu