Usein kysyttyä

Olemme koonneet tälle sivulle muutamia usein kysyttyjä kysymyksiä palvelusta kiinnostuneille kauppiaille. Mikäli et löydä vastausta kysymyksiin ota yhteyttä myyntipalveluun. Me autamme sinua mielellämme.

En jaksa lukea tällaisia. Voinko saada vastauksia puhelimella?

Ilman muuta. Myyntipalvelu vastaa arkisin numerossa 0600 555 841 (0,79€/min + mpm/pvm). Muina aikoina saat vastauksen kätevästi sähköpostilla.

Mikä on Finqu?

Finqun kautta perustat verkkokaupan helposti ja nopeasti. Samalla voit myydä myymälässä modernilla kassajärjestelmällä. Myös sosiaalinen media ja moni muu myyntikanava ovat käytettävissä. Palvelu on helppokäyttöinen ja saat kaiken tarvittavan, kuten valmiit responsiiviset ulkoasut, verkkopankit, kumppaneiden laajennukset, jne. Palvelu sopii yhtä hyvin aloittelevalle kauppiaalle, siinä missä kokeneelle konkarille.

Miten oma verkkokauppa perustetaan?

Verkkokauppa perustetaan helposti tekemällä käyttäjätunnukset palveluun. Sen jälkeen voi avata verkkokaupan ja se aktivoituu minuutissa käyttöön. Oman verkkokaupan rakentamisen voi aloittaa heti valitsemalla ensin mieluisan ulkoasun.

Onko Finqussakin joku mahdottoman pitkä kiinteä sopimuskausi?

Ei ole. Uskomme omaan palveluun, eikä meillä ole tarvetta sitoa asiakkaita ylipitkillä sopimuskausilla. Finqussa lyhin sopimuskausi on 1 kuukausi, eli verkkokaupan voi halutessaan lopettaa nopeastikin. Halutessaan kauppiaalla on myös kuukautta pidempiä laskutusjaksoja käytettävissä.

Onko Finqussa tosiaan todelliseen tuotemäärää perustuva reilu hinnoittelu?

Kyllä on. Finqussa maksat vain niistä resursseista mitä käytät. Käytössäsi on heti laajat ominaisuudet ilman keinotekoisia rajoituksia, mutta maksat vain todellisen tuotemääräsi mukaan. Tällä tavalla hinta on aina oikeudenmukainen ja edullinen.

Saako Finqussa tehtyä tuotteille valinnaisia ominaisuuksia?

Kyllä saa. Voit tehdä monipuolisia tuotevalintoja, jotka elävät asiakkaan tekemien edellisten valintojen mukaan.

Saako Finqusta hienon ulkoasun verkkokauppaan?

Kyllä saa. Palvelussa on useita ilmaisia valmisteemoja. Helpoimmillaan saat verkkokauppaan hienon ulkoasun ottamalla käyttöön yhden valmiista teemoista ja liittämällä siihen oman logon. Teemaa muokkaat helposti valitsemalla elementit ja kuvat haluttuihin kohtiin. Monipuolinen muokkaus ei vaadi yhtään ohjelmointiosaamista.

Saako Finqun kautta rekisteröityä oman verkkotunnuksen?

Verkkotunnuksen rekisteröinti on saatavissa kumppaneidemme kautta helposti. Voit rekisteröidä minkä vain vapaana olevan verkkotunnuksen tai käyttää jo sinulla valmiiksi olevaa verkkotunnusta.

Saako Finqun kautta avattua omia sähköposteja?

Sähköpostit avataan aina sen kumppanin kautta, jolla verkkotunnuksen rekisteröinti ja ylläpito on hoidossa.

Minulla on jo verkkotunnus itselläni. Voinko saada sen näkymään Finqussa?

Ehdottomasti. Voit säilyttää verkkotunnuksen nykyisellä ylläpitäjällä ja ohjata sen verkkokauppaan.

Minulla on jo verkkokauppa. Kun siirryn Finquun, pitääkö tuotteet syöttää uudestaan käsin?

Tämä onkin hyvä kysymys. Verkkokauppaohjelmistoja on monenlaisia ja tämän vuoksi tuotteiden siirtoon ei ole yksiselitteistä vastausta. Finqussa kehitämme jatkuvasti siirtotyökaluja sopimaan mitä useampiin tapauksiin helpon siirtymisen mahdollistamiseksi.

Minkälaisia tuotteita Finqulla voi myydä?

Lähes kaikkea mitä laki sallii kaupattavan. Palveluja kuten ajanvarausta tai digitaalisia tuotteita ei vielä voi myydä, mutta nekin ovat tulossa.

Näkyvätkö Finqun verkkokaupat hyvin Googlessa?

Kyllä, erittäin hyvin. Palvelussa on kaikki ne elementit, joilla saadaan hyviä hakutuloksia hakukoneissa. Jos edellisen lisäksi halutaan vielä optimoida mm. verkkokaupan sisältöä ja saada näin lisää näkyvyyttä, on sekin mahdollista.

Finqu kuulostaa hyvältä. Miksi valitsen teidät jonkin toisen tarjoajan sijasta?

Suosittelen kokeilemaan myös muita verkkokaupan tarjoajia. Kokeilemalla on helppo todeta Finqun olevan markkinoiden paras palvelu verkkokauppaan ja myymälässä myyntiin.

Nämä eivät vastanneet kysymyksiin? Mistä saan lisää vastauksia.

Lähetä kysymyksesi sähköpostilla tai soita 0600 555 841 (0,79€/min + mpm/pvm) (ark 10-16).