Maa

Usein kysyttyä

Olemme koonneet tälle sivulle muutamia usein kysyttyjä kysymyksiä asiakaspalvelun Antin vastausten kera.
Mikäli et löydä vastausta sinua askarruttavaan asiaan, asiakaspalvelumme auttaa mielellään.

En jaksa lukea tällaisia. Voinko saada vastauksia puhelimella?

Ilman muuta. Asiakaspalvelumme vastaa arkisin numerossa 09 231 63 202. Muina aikoina saat vastauksen kätevästi sähköpostilla.

Mikä on Finqu?

Finqulla perustat verkkokaupan helposti, nopeasti ja ilman kustannuksia. Finqu on helppokäyttöinen verkkokauppa, johon saat kaiken tarvittavan kuten valmiit responsiiviset ulkoasut, verkkopankit, verkkotunnukset, sähköpostit, kumppaneiden laajennukset jne. Finqu sopii aloittelevalle verkkokauppiaalle, siinä missä kokeneelle verkkokauppakonkarille.

Miten oma verkkokauppa perustetaan?

Verkkokauppa perustetaan helposti valitsemalla ensin ulkoasu ja tekemällä sitten omat käyttäjätunnukset. Verkkokauppa aktivoituu sekunneissa käyttöön ja oman verkkokaupan rakentamisen voi aloittaa heti.

Onko teilläkin joku mahdottoman pitkä kiinteä sopimuskausi?

Ei ole. Uskomme tarjoamaamme palveluun, eikä meillä ole tarvetta sitoa asiakkaita pitkällä sopimuskaudella. Finqussa sopimuskausi on aina 1 päivä, eli verkkokaupan käytön voi halutessaan lopettaa nopeastikin. Halutessaan verkkokaupan voi myös julkaista vain päiväksi kerrallaan ja maksaa vain päivästä.

Eikö Finqussa tosiaan ole rajoituksia tuotemäärälle tai levytilalle?

Ei ole. Finqussa sinun ei tarvitse maksaa lisää tuotemäärän kasvaessa. Finqussa sinulla on myös heti kaikki ominaisuudet käytössä auttamassa myynnin kasvatuksessa samaan edulliseen päivähintaan.

Saako Finqussa tehtyä tuotteille valinnaisia ominaisuuksia?

Kyllä saa. Finqussa voit tehdä monipuolisia tuotevalintoja, jotka elävät asiakkaan tekemien edellisten valintojen mukaan.

Tarvitsen kauppaani hienon ulkoasun. Miten se tapahtuu ja voinko itse muuttaa sitä?

Finqussa on useita tyylikkäitä ja valmiita responsiivisia ulkoasupohjia eri värisinä. Helpoimmillaan saat verkkokauppaan hienon ulkoasun ottamalla käyttöön yhden valmiista ulkoasupohjista ja liittämällä siihen oman logon. Verkkokaupan hallinnan kautta muokataan ulkoasua helposti itse valitsemalla elementit ja kuvat haluttuihin kohtiin. Ulkoasun monipuolinen muokkaus ei vaadi yhtään ohjelmointiosaamista.

Tarvitsen oman verkkotunnuksen esimerkiksi www.veijonvaate.fi. Saako sen avattua teidän kautta?

Kyllä saa. Finqun avauksen jälkeen voit helposti tilata .fi /.com /.net / yms. -päätteisiä verkkotunnuksia käyttöön.

Sitten tarvitsen myynti@veijonvaate.fi sähköpostin. Mitenkäs sen kanssa?

Onnistuuhan se, koska sinulla on verkkotunnus veijonvaate.fi. Finqun kautta avaat helposti haluamasi sähköpostiosoitteet.

Minulla on jo verkkotunnus itselläni (esim. www.miranmaja.fi). Voinko saada sen näkymään Finqussa?

Ehdottomasti. Voit säilyttää verkkotunnuksen nykyisellä ylläpitäjällä ja se voidaan ohjata Finquun verkkokauppaasi. Voit myös siirtää verkkotunnuksen meidän ylläpitoon. Molemmissa tapauksissa verkkokauppasi osoiterivillä tulee lukemaan www.miranmaja.fi.

Minulla on jo verkkokauppa. Jos siirryn Finquun, tarvitseeko tuotteet syöttää uudestaan käsin?

Tämä onkin hyvä kysymys. Verkkokauppaohjelmistoja on monenlaisia ja tämän vuoksi tuotteiden siirtoon ei ole yksiselitteistä vastausta. Finqussa kehitämme jatkuvasti siirtotyökaluja sopimaan mitä useampiin tapauksiin helpon siirtymisen mahdollistamiseksi.

Minkälaisia tuotteita Finqulla voi myydä?

Lähes kaikkea mitä Suomen laki sallii kaupattavan. Palveluja kuten ajanvarausta tai digitaalisia tuotteita ei vielä voi myydä, mutta nekin ovat tulossa.

Näkyvätkö Finqun verkkokaupat hyvin Googlessa?

Kyllä, erittäin hyvin. Yhdessä hakukoneoptimointiin keskittyneiden kumppaniemme kanssa olemme tehneet Finqusta erittäin hakukoneystävällisen ja verkkokaupat yltävät hyviin sijoituksiin eri hakukoneissa. Finqussa on kaikki ne elementit, joilla saadaan hyviä hakutuloksia hakukoneissa. Jos edellisen lisäksi halutaan vielä optimoida mm. verkkokaupan sisältöä ja saada näin lisää näkyvyyttä, on se Finqussa mahdollista.

Finqu kuulostaa hyvältä. Miksi valitsen teidät jonkin toisen tarjoajan sijasta?

Voin suositella kokeilemaan myös muita verkkokaupan tarjoajia. Kokeilemalla on helppo todeta Finqun olevan markkinoiden paras verkkokauppa.

Nämä eivät vastanneet kysymyksiini? Mistä saan lisää vastauksia.

Lähetä kysymyksesi asiakaspalveluumme tai soita 09 231 63 202 (ark 10-16).

Sulje Finqu