Maa

Verkkokaupan perustaminen

Verkkokaupan perustaminen

Olemme tehneet palvelun asiakkaidemme liiketoimintaa ajatellen. Monikanavainen ja helppokäyttöinen Finqu mahdollistaa verkkokaupan lisäksi myynnin useissa eri myyntikanavissa myös mobiililaitteilla. Kokeile ja et pety.

Asiakaspalvelu auttaa aina

Voit perustaa verkkokaupan ilmaiseksi ilman minkäänlaisia aloituskustannuksia. Maksat palvelun käytöstä vasta julkaistuasi verkkokaupan tai jonkin muun myyntikanavan. Ilmainen asiakaspalvelu on kaikkien asiakkaidemme käytettävissä, on palvelu julkaistu tai ei. Uskomme, että tyytyväinen kauppias on tulevaisuudessakin Finqun kauppias.

Ulkoasun suunnittelu on intohimomme

Responsiivinen Finqu toimii myös mobiililaitteilla. Finqusta saat unelmiesi ulkoasun ja toteutat näyttävän verkkokaupan helposti. Vedä ja pudota haluamasi asiat paikalleen.

Verkon taikasana: SEO

Finqulla voit sijoittua hakutulosten kärkeen. Erityinen rakkautemme on hakukoneoptimointi (SEO). Kehitämme jatkuvasti Googlen sertifioimien kumppaneidemme kanssa Finqua, jotta verkkokauppasi hakukoneoptimointi on parasta mahdollista.

Kaikki maksutavat ja toimitustavat

Valitset sinun verkkokauppaasi sopivat maksutavat ja toimitustavat. Olemme integroineet kaikki tärkeimmät maksu- ja toimitustavat valmiiksi ja lisää toteutamme jatkuvasti.

Oma verkko-osoite ja oma sähköposti

Verkkokauppaan ja kaikkiin Finqun myyntikanaviin saat helposti suoraan Finqusta kaikki tarvitsemasi lisäpalvelut kuten esimerkiksi sähköpostin, verkko-osoitteen ja Googlen työkalut.

Aloita oma ilmainen kokeilu nyt

Ei etukäteiskuluja. Rajaton maksuton kokeiluaika.
Aloita nyt tai puhu asiantuntijoidemme kanssa.
Sulje Finqu