Maa

Verkkokaupan toteuttajat

Oletko mainostoimisto, freelancer, digitoimisto tai muu taho joka toteuttaa verkkokauppoja asiakkailleen?

Tee asiakkaillesi unelmien verkkokauppa. Meillä muokkaat ulkoasun CSS ja HTML tiedostoja ja luot asiakkaalle helposti oman ilmeen. Samalla käytät markkinoiden edistyksellisintä verkkokauppapalvelua ja asiakkaat kiittävät.

5 faktaa Finqusta

Rakenna asiakkaalle verkkokauppa ilman kustannuksia ja aikapaineita

Finqussa verkkokaupan avaus ja rakennus ovat täysin ilmaisia, ilman aikarajoituksia. Verkkokaupasta ei siis synny mitään kustannuksia ennen julkaisua vaikka rakennus kestäisi vuoden. Kaikki kauppiaan tiedot, ulkoasut ja muu sisältö pysyy ilmaiseksi tallessa. Verkkokaupan voi julkaista vaikka vain päiväksi kerrallaan ja siksi palvelu on erinomainen myös kausikauppiaille.

Helppo käyttää ja rutkasti ominaisuuksia

Finqusta löytyy kauppiaalle laajat ominaisuudet yhdessä helpossa paketissa. Esimerkiksi ulkoasua voi päivittää helposti vedä & pudota -editorilla ilman koodaustaitoja. Toisaalta ulkoasussa pääsee käsiksi myös CSS / HTML tietoihin raskaampaa muokkausta varten. Kehitämme jatkuvasti uuden teknologian ja kauppiailta saadun palautteen pohjalta palvelusta helppokäyttöisempää.

Hinta-laatusuhde on markkinoiden kärkeä

Finqussa ei ole eri paketteja tai rajoituksia ominaisuuksissa. Meillä kauppias saa kaikki ominaisuudet heti käyttöön ja vieläpä erittäin edulliseen hintaan. Hintamme on jopa 2-10 kertaa edullisempi verrattuna vastaaviin verkkokauppapalveluihin. Pystymme tarjoamaan palvelun kustannustehokkaasti kansainvälisyyden ja nykyaikaisen pilvipalvelun ansiota. Hinnoittelumallimme mullistaa markkinat.

Paljon enemmän kuin pelkkä verkkokauppa

Finqussa on monta myyntikanavaa. Meiltä kauppias jakelee tuotteitaan helposti haluamiinsa myyntikanaviin. Meillä kauppias myy helposti verkkokaupan lisäksi sosiaalisessa mediassa, printissä ja myymälässä. Olemme monikanavaisen myynnin (Omni-Channel) edellä kävijöitä. Ajatuksemme kaupankäynnistä on vallankumouksellinen ja näytämme suuntaa tulevaisuuden verkossa myymiselle.

Hyvät palkkiot kumppaneille

Finqussa arvostamme suositteluja ja tarjoamme jokaisesta uudesta asiakkaasta 600% palkkion. Riittää että asiakas avaa oman Finqunsa sinun suosittelulinkin kautta ja asiakkaat lasketaan automaattisesti kauttasi tulleiksi. Lue lisää Finqu Affiliate-ohjelmasta.

Kokeile nyt tai puhu asiantuntijoidemme kanssa.
Ei etukäteiskuluja. Rajaton maksuton kokeiluaika.

”Tarjoa asiakkaillesi markkinoiden parasta laatua, parhaaseen hintaan. Finqu on panostus tulevaisuuteen.”

Sulje Finqu