Verkkokaupan toteuttajat

Oletko mainostoimisto, freelancer, digitoimisto tai muu taho joka toteuttaa verkkokauppoja asiakkailleen?

Meillä muokkaat ulkoasun CSS ja HTML tiedostoja ja luot asiakkaalle helposti oman ilmeen.
Samalla käytät markkinoiden moderneinta verkkokauppapalvelua ja asiakkaat kiittävät.

Toteuta asiakkaille räätälöity verkkokaupparatkaisu

Rakenna asiakkaalle verkkokauppa ilman kustannuksia ja aikapaineita

Finqussa verkkokaupan avaus ja rakennus ovat täysin ilmaisia, ilman aikarajoituksia. Verkkokaupasta ei siis synny mitään kustannuksia ennen julkaisua vaikka rakennus kestäisi vuoden. Kaikki kauppiaan tiedot, ulkoasut ja muu sisältö pysyy ilmaiseksi tallessa. Verkkokaupan voi julkaista vaikka vain päiväksi kerrallaan ja siksi palvelu on erinomainen myös kausikauppiaille.

Helppo käyttää ja rutkasti ominaisuuksia

Finqusta löytyy kauppiaalle laajat ominaisuudet yhdessä helpossa paketissa. Esimerkiksi ulkoasua voi päivittää helposti ilman koodaustaitoja. Toisaalta ulkoasussa pääsee käsiksi myös lähdekoodiin raskaampaa muokkausta varten. Kehitämme jatkuvasti uuden teknologian ja kauppiailta saadun palautteen pohjalta palvelusta helppokäyttöisempää.

Hinta-laatusuhde on markkinoiden kärkeä

Finqussa ei ole eri paketteja tai rajoituksia ominaisuuksissa. Meillä kauppias saa kaikki ominaisuudet heti käyttöön ja vieläpä erittäin edulliseen hintaan. Hintamme on jopa 2-10 kertaa edullisempi verrattuna vastaaviin verkkokauppapalveluihin. Pystymme tarjoamaan palvelun kustannustehokkaasti kansainvälisyyden ja modernin pilvipalvelun ansiosta. Hinnoittelumallimme tulee mullistamaan markkinat.

Paljon enemmän kuin pelkkä verkkokauppa

Finqussa on monta myyntikanavaa. Meiltä kauppias jakelee tuotteitaan helposti haluamiinsa myyntikanaviin. Meillä kauppias myy helposti verkkokaupan lisäksi sosiaalisessa mediassa, printissä ja myymälässä. Olemme monikanavaisen myynnin (Omni-Channel) edelläkävijöitä. Ajatuksemme kaupankäynnistä on vallankumouksellinen ja näytämme suuntaa tulevaisuuden verkossa myymiselle.

Fiksun valinta

Tarjoa asiakkaillesi markkinoiden parasta laatua, parhaaseen hintaan. Finqu on panostus tulevaisuuteen.