Maa

Verkkokaupan vallankumous

Aloitimme verkkokauppojen toteutuksen lähes kymmenen vuotta sitten. Olemme toteuttaneet tuhansia ja tuhansia verkkokauppoja. Olemme nähneet verkkokaupan räjähdysmäisen kasvun ja mobiilimurroksen. Olemme todistaneet lukuisia menestystarinoita kuinka täysin tyhjästä on kasvanut miljoonien liikevaihtoa pyörittäviä yrityksiä.

Online shopping revolution

”Yksi tärkeimmistä päämääristämme on helpottaa kauppiaiden ja kuluttajien verkkokauppaa.”

Verkkokaupan avaus on helppoa

Palvelumme sopii ihan aloittaville, kuin vähän suuremmille ja kokeneemmille yrityksille. Verkkokaupan saa avattua ilman minkäänlaisia alkuinvestointeja. Kaikki ominaisuudet ovat heti käytettävissä ilman rajoituksia. Ainoa asia mitä tarvitset, verkkokaupan avaamiseen on sähköpostiosoite. Ei muuta.

Ei etukäteiskuluja. Rajaton maksuton kokeiluaika.
Aloita nyt tai puhu asiantuntijoidemme kanssa.

Responsiivinen verkkokauppa

Verkkokaupan yksi kulmakivistä on kassa, jossa kuluttajan tekee lopullisen ostopäätöksen. Olemme käyttäneet kassan kehittämiseen älyttömän määrän työtunteja, jotta asiakkaasi saisivat laitteesta riippumatta parhaan mahdollisen ostokokemuksen ja palaisivat kauppaasi aina uudestaan ja uudestaan.

Ukko verkkokauppa

Et tarvitse verkkokauppaa myydäksesi verkossa

Maailma muuttuu jatkuvasti. Haluamme olla osa muutosta. Siksi mullistimme verkossa myymisen. Koko internet voi olla verkkokauppasi. Mikä tahansa kanava voi olla myyntikanavasi – verkkokauppaa et tarvitse. Osta-nappula, sosiaalisenmedian kanavat ja printissä käytettävä tagi ovat meidän uusia myyntikanavia. Kaikki Finqun myyntikanavat pitävät sisällään verkkokaupasta tutut ominaisuudet ja toiminnot.

Vallankumouksellinen hinta

Käyttö ennen julkaisua on ilmaista. Julkaisun jälkeen veloitamme verkkokaupasta päivähinnan, mikä on alle kahvikupin hinta. Jos haluat asettaa verkkokaupan tauolle, hinta on jälleen nolla. Kaikki tiedot pysyvät tallessa tauon ajan. Myös muiden myyntikanavien hinnoittelu on tehty erittäin helpoksi. Osta-nappula, sosiaalisenmedian kanavat ja tagin hinta on aina nolla. Helppoa.

”Finqu yllätti meidät hyvällä asiakaspalvelullaa, pyytämiemme korjauksia toteutetaan aina nopeasti ja ammattitaidolla. Verkkokaupan yksinkertainen alusta toimii hyvin ja Finqulla näyttää selkeästi olevan motivoituneita, sivustoa positiivisesti eteepäin vieviä työntekijöitä. UKKO SUOSITTELEE!”

Ukko logo
Sulje Finqu