Finqu
Maa

Verkkokaupan vallankumous

Aloitimme verkkokauppojen toteutuksen yli kymmenen vuotta sitten. Olemme toteuttaneet satoja ja tuhansia verkkokauppoja. Olemme nähneet verkkokaupan jatkuvan kasvun ja käynnissä olevan mobiilin murroksen. Olemme todistaneet lukuisia menestystarinoita kuinka täysin tyhjästä on kasvanut miljoonien liikevaihtoa tekeviä yrityksiä.

Finqu muuttaa tavan myydä ja ostaa

”Yksi tärkeimmistä päämääristä on helpottaa kauppiaiden ja kuluttajien verkkokauppaa.”

Verkkokaupan avaus on helppoa

Palvelumme sopii ihan aloitteleville, kuin vähän suuremmille ja kokeneemmille yrityksille. Verkkokaupan saa avattua ilman minkäänlaisia alkuinvestointeja. Kaikki ominaisuudet ovat heti käytettävissä ilman rajoituksia. Ainoa asia mitä tarvitset on myytävät tuotteet. Ei muuta.

Responsiivinen verkkokauppa

Verkkokaupan yksi kulmakivistä on jokaisella laitteella toimiva ostaminen. Olemme käyttäneet responsiivisuuden kehittämiseen lukemattoman määrän työtunteja, jotta sinun asiakkaat saavat laitteesta riippumatta parhaan mahdollisen ostokokemuksen. Siten asiakkaat palaavat kauppaasi aina uudestaan ja uudestaan.

Ukko verkkokauppa

Et tarvitse verkkokauppaa myydäksesi verkossa

Maailma muuttuu jatkuvasti ja me haluamme olla osa muutosta. Siksi mullistimme tapoja myydä verkossa ja muualla. Koko internet voi olla verkkokauppasi, mutta verkkokauppaa et välttämättä tarvitse. Osta-nappi, sosiaalinen media ja printissä käytettävä tagi ovat meidän uusia myyntikanavia. Kaikki Finqun myyntikanavat pitävät sisällään verkkokaupasta tutut ominaisuudet ja toiminnot.

Vallankumouksellinen hinta

Palvelun käyttäminen on ilmaista. Vasta verkkokaupan ja myymälän julkaisun jälkeen veloitamme päivässä hinnan, joka on alle kahvikupin hinta. Jos haluat asettaa verkkokaupan tai myymälän tauolle, hinta on jälleen nolla. Kaikki tiedot pysyvät tallessa maksutta. Muiden Finqun myyntikanavien hinnoittelu on tehty erittäin helpoksi. Osta-nappi, sosiaalinen media ja tagin hinta on aina nolla. Helppoa.

Kauppiaat suosittelevat

”Finqu yllätti meidät hyvällä asiakaspalvelullaa, pyytämiemme korjauksia toteutetaan aina nopeasti ja ammattitaidolla. Verkkokaupan yksinkertainen alusta toimii hyvin ja Finqulla näyttää selkeästi olevan motivoituneita, sivustoa positiivisesti eteepäin vieviä työntekijöitä. UKKO SUOSITTELEE!”

Ukko logo