Verkkokauppa helposti, nopeasti ja edullisesti

Avaa moderni, tehokas ja turvallinen verkkokauppa. Tee unelmista totta.

Aloita tästä ilmainen kokeilu Kokeilu on täysin ilmaista, eikä se sido mihinkään.

Helppokäyttöinen verkkokauppa


Valitse monipuolinen ja helppokäyttöinen palvelu yrityksesi tuotteiden myyntiin verkossa. Tilaat palvelun käyttöösi täyttämällä yhteystiedot ja muutamassa minuutissa olet jo valmis syöttämään tuotteita sisään.

Ohjelmisto sisältää kaikki vaadittavat ominaisuudet ja toiminnot mitä verkkokaupassa kuuluukin olla. Esimerkiksi verkkomaksut saat käyttöösi helposti yhdellä sopimuksella.

Verkkokauppa on hakukoneiden ystävä ja takaa hyvän sijoituksen hakutuloksissa. Finqu sopii täydellisesti Suomalaiseen verkkokauppaan, sen todistaa palvelulle myönnetty kotimaisuudesta kertova Avainlippu-merkki.

Finqu verkkokauppa

Kauniita ilmaisia ulkoasuja

Valitse ulkoasu helposti ilmaisten teemojen joukosta tai rakenna oma.
Ei rajoituksia, helppo ja nopea teeman muokkaus.
Ulkoasut

SSL-salaus vakiona mukana

Nykyään selaimet varoittavat käyttäjää, mikäli verkkokauppa ei käytä SSL-salausta. Varoitus antaa verkkokaupasta epäluotettavan kuvan ja karkottaa potentiaalisia asiakkaita.

Finqu SSL

Haluamme taata asiakkaillemme mahdollisimman hyvin myyvän verkkokaupan ja sen takia laitamme SSL-salauksen käyttöön maksutta. Se kuuluu siis mukaan palveluun, eikä maksa euroakaan lisää. Usein kyseessä voi olla hintavakin lisäpalvelu verkkokaupan toimittajalta.

Mukautuu automaattisesti mobiililaitteille

Verkkokauppa mukautuu automaattisesti sopivaksi asiakkaan käyttämälle laitteelle. Olipa asiakkaalla käytössään tietokone, tabletti tai puhelin, tekee hän ostoksensa yhtä vaivattomasti. Tarjoa asiakkaille paras mahdollinen ostokokemus.

PC / Mac

PC / Mac

Älypuhelin

Älypuhelin

Tabletti

Tabletti

Monipuoliset maksutavat helposti

Löydä laaja valikoima helposti käyttöön otettavia maksutapoja.

Maksutavat

Valittavissa on verkkopankit, korttimaksut, lasku ja osamaksu monilta eri tarjoajilta. Monipuoliset maksutavat ovat yksi verkkokaupan kilpailuvaltti. Esimerkiksi seuraavien tarjoajien kanssa pelkkä sopimuksen tekeminen riittää ja olet valmis.

Lue lisää

Monipuoliset toimitustavat helposti

Kaikki käytetyimmät toimitustavat helposti yhdellä sopimuksella

Toimitustavat

Pakettikauppa-palvelun kautta saat yhdellä sopimuksella usean eri kuljetusyhtiön palvelut käyttöösi. Tulostat helposti verkkokaupan tilaushallinnasta osoitekortit ja teet toimituksen juuri sinne minne asiakas haluaa. Asiakkaan valittavissa olevat monipuoliset toimitustavat ovat verkkokaupalle tärkeä kilpailuetu.

Lue lisää

Yhden sivun kassa verkkokauppaan

Tekee ostamisesta todella helppoa ja nopeaa

Kassa

Kaikki verkkokaupan kassan toiminnot ovat kätevästi yhdellä sivulla ja se tekee ostamisesta erittäin vaivatonta. Mitä helpompaa ostaminen on, sitä pienempi prosentti asiakkaista jättää ostoksensa verkkokaupassa kesken.

Mukana laajat ominaisuudet

Kaikki verkkokaupan ominaisuudet ovat heti käytössä, eikä sinun tarvitse maksaa myöhemmin niistä lisää. Paras verkkokauppa syntyy Finqulla.

Helppo käyttää

Palvelu on helppokäyttöinen myös kauppiaiden mielestä. Kaikki verkkokaupassa tarvittavat ominaisuudet on kerätty yhteen helppokäyttöiseen pakettiin. Kun osaat käyttää tietokonetta, silloin osaat käyttää Finqua.

Ei keinotekoisia rajoituksia

Palvelussa ei ole ominaisuuksiin, levytilaan, tiedonsiirtoon tai vastaaviin perustuvia keinotekoisia rajoituksia. Sinulla on heti käytössä laajat ominaisuudet ja maksat vain käyttämäsi tuotemäärän mukaisesti.

Näkyvyys on taattu

Palvelulla tehdyt verkkokaupat ovat automaattisesti hakukoneiden ystäviä. Hakukoneystävällisyys antaa mahdollisuuden hyvään sijoitukseen hakutuloksissa ja auttaa ohjaamaan asiakkaita ostoksille sinun verkkokauppaan.

Monipuoliset maksutavat

Palvelusta löytyy valmiiksi kaikki verkkokaupan käytetyimmät maksutavat. Ainoa asia mitä pitää tehdä on sopimus maksupalvelun tarjoajan kanssa. Sen jälkeen maksutavat saa helposti käyttöön asettamalla tunnukset.

Valmiita laajennuksia

Palvelusta löytyy monia valmiita laajennuksia maksu-, logistiikka- ja muihin kolmannen osapuolen palveluihin. Niillä saat helposti laajennettua verkkokaupan ominaisuuksia ilman erillistä integrointia.

Kehittyy automaattisesti

Palvelua kehitetään jatkuvasti ja päivitykset tulevat automaattisesti käyttöön ilman lisätyötä. Maksuttomien päivitysten ansiosta Finqu ei vanhene koskaan. Valitse kehityksen kärjessä pysyvä huoltovapaa palvelu.

Lue lisää