Finqu
Maa

Perusta verkkokauppa helposti

Avaa moderni, tehokas ja turvallinen verkkokauppa. Tee unelmista totta.

Kokeilu on täysin ilmaista, eikä se sido mihinkään.

Perusta edullinen verkkokauppa


Luo näyttävä verkkokauppa minuuteissa ja hallitse kaikkea tietoa helposti. Nopea tuotteiden lisäys, tilausten käsittely ja asiakkaiden hallinta yhdestä paikasta. Kaikki mitä tarvitset menestyvään verkossa myymiseen.

Finqu verkkokauppa

Kauniita ilmaisia ulkoasuja

Valitse ulkoasu helposti ilmaisten teemojen joukosta tai rakenna oma.
Ei rajoituksia, helppo ja nopea teeman muokkaus.
Ulkoasut

SSL-salaus valmiiksi mukana

Google aloittaa tammikuusta 2017 näyttämään Chrome-selaimissa varoitusta, mikäli verkkokauppa ei ole SSL-salattu. Muutos johtaa lopulta pakolliseen SSL-salauksen käyttöön.

Finqu SSL

Normaalisti SSL-salaus pitää ostaa kalliina lisäpalveluna verkkokaupan toimittajalta. Finqussa teemme tämänkin asian modernilla tavalla ja laitamme SSL-salauksen jakoon maksutta. Se kuuluu siis mukaan hintaan, eikä maksa euroakaan lisää.

Toimii kaikilla laitteilla

Ainoa mitä tarvitset on internet-yhteys. Tietokone, tabletti ja puhelin toimii hyvin. Myös asiakkaasi tekevät helposti ostoksia millä vain laitteella. Tarjoa asiakkaille paras mahdollinen ostokokemus.

PC / Mac

PC / Mac

Älypuhelin

Älypuhelin

Tabletti

Tabletti

Kaikki ominaisuudet käytössä

Kaikki verkkokaupan ominaisuudet ovat heti käytössä, eikä sinun tarvitse maksaa myöhemmin niistä lisää. Paras verkkokauppa syntyy Finqulla.

Helppo käyttää

Palvelu on helppokäyttöinen myös kauppiaiden mielestä. Kaikki verkkokaupassa tarvittavat ominaisuudet on kerätty yhteen helppokäyttöiseen pakettiin. Kun osaat käyttää tietokonetta, silloin osaat käyttää Finqua.

Ei rajoituksia

Palvelussa ei ole tuotemääriin, levytilaan, tiedonsiirtoon tai vastaaviin perustuvia keinotekoisia rajoituksia. Sinulla on heti käytössä täydet verkkokaupan ominaisuudet auttamaan myynnin kasvattamisessa.

Näkyvyys on taattu

Palvelulla tehdyt verkkokaupat ovat automaattisesti hakukoneiden ystäviä. Hakukoneystävällisyys antaa mahdollisuuden hyvään sijoitukseen hakutuloksissa ja auttaa ohjaamaan asiakkaita ostoksille sinun verkkokauppaan.

Monipuoliset maksutavat

Palvelusta löytyy valmiiksi kaikki verkkokaupan käytetyimmät maksutavat. Ainoa asia mitä pitää tehdä on sopimus maksupalvelun tarjoajan kanssa. Sen jälkeen maksutavat saa helposti käyttöön asettamalla tunnukset.

Valmiita laajennuksia

Palvelusta löytyy monia valmiita laajennuksia maksu-, logistiikka- ja muihin kolmannen osapuolen palveluihin. Niillä saat helposti laajennettua verkkokaupan ominaisuuksia ilman erillistä integrointia.

Kehittyy automaattisesti

Palvelua kehitetään jatkuvasti ja päivitykset tulevat automaattisesti käyttöön ilman lisätyötä. Maksuttomien päivitysten ansiosta Finqu ei vanhene koskaan. Valitse kehityksen kärjessä pysyvä huoltovapaa palvelu.

Lue lisää

Suomen edullisin maksutapa

Finqu Pay -maksutavalla saat kotimaisten pankkien maksupainikkeet, laskun ja osamaksun ilman kiinteitä kuluja tai tilauksesta perittäviä provisioita. Vain pieni tapahtumakohtainen maksu. Ei mitään muita maksuja tai piilokuluja.

Maksutavat Lue lisää