Pro on menestyjän verkkokauppa

Laajat ominaisuudet markkinointiin ja myyntiin

Tuotemäärä
Hinta € / kk
1-50
49 €
51-100
59 €
101-250
69 €
251-500
79 €
501-1000
89 €
1001-1500
99 €
1501-2500
109 €
2501-5000
119 €
5001-10000
129 €
10001-20000
139 €
Verkkokaupan hinta
49 / kuukausi Tuotteita 1-50 Aloita maksuton kokeilu

Analytiikkaa liikevaihdon kasvatukseen

Useiden paljon myyvien kauppiaiden valinta on Pro-paketti. Se sisältää kaikkien Easy-paketista tuttujen mahtavien ominaisuuksien lisäksi analytiikkaan perustuvaa tietoa ja automatisointia helpottamaan myynnin kasvattamista.

Maksa vain tuotemäärän mukaan

Verkkokaupan hinta muodostuu yksinkertaisesti tuotemääräsi perusteella. Se nousee ja laskee pienissä askelissa liiketoimintasi tarpeita vastaavasti. Sen takia et koskaan joudu maksamaan palvelusta liikaa. Kaikki ominaisuudet ovat kuitenkin heti käytössä.

Hintoihin lisätään alv. 24%. Sopimuskausi on valittu laskutusjakso. Palvelun käyttöehdot.

Laskutusjaksoksi voit valita 1, 3 tai 6 kuukautta.

Onko sinulla yli 20 000 tuotetta? Ei hätää, kysy asiakaspalvelusta sopiva hinta.

Miksi Pro on paras valinta verkkokaupalle?

Tunnista verkkokaupan ostavat asiakkaat

Pro-paketti auttaa sinua kasvattamaan liiketoimintaasi perustuen faktatietoon ja analytiikkaan. Finqun ainutlaatuinen algoritmi seuloo kävijävirrasta juuri oikeat tiedot ja koostaa ne sinulle hyödynnettävään muotoon. Se tunnistaa kävijöitä, näyttää kävijäprofiileja ja päättelee kuka on valmis tekemään ostoksen. Lue lisää.

Myy verkkokaupan hylättyjä ostoskoreja

Booster tarjoaa työkaluja verkkokaupan automatisoituun markkinointiin ja myyntiin. Se markkinoi automaattisesti hylättyjä ostoskoreja kävijöiden sähköposteihin. Hylättyjen ostoskorien myynti nostaa verkkokaupan liikevaihtoa. Tutkimusten mukaan noin 70% ostoskoreista hylätään ja kauppa jää syntymättä. Lue lisää.

Tehokas tilausten ja asiakaspalautusten käsittely

Moderni tilausten hallinta mahdollistaa suurten tilausmäärien nopean käsittelyn. Näet saapuneesta tilauksesta monipuolisesti tietoa, tulostat tarvittavat tositteet keräilyyn ja asiakkaalle paketin sisään sekä osoitekortin pakettiin. Mahdolliset palautukset tehdään suoraan tilaukseen ja ne hyvitetään automaattisesti varastoon sekä raportteihin.

Avaimet menestystarinan luomiseen

Pro sisältää kaikki ne ominaisuudet ja toiminnot mitä menestystä janoavassa verkkokaupassa pitääkin olla. Voit keskittyä täysipainoisesti kovan tuloksen tekemiseen, sillä tekniset asiat ovat automaattisesti hoidettuna. Finqun verkkokauppaohjelmisto on markkinoiden tuoreimpia ja voit olla varma että se kestää aikaa vielä vuosiksi eteenpäin.

Kaikissa paketeissa 100% tyytyväisyys-takuu!

Mikäli et ole tyytyväinen tarjoamaamme palveluun, voit koska tahansa lopettaa ilman kustannuksia. Emme sido sinua mukaan ylipitkillä sopimuskausilla, sillä luotamme tarjoamaamme huippulaatuiseen palveluun.

Kokeile palvelua 30 päivän ajan Aloita maksuton kokeilu Kokeilu on täysin maksutonta, eikä se sido mihinkään.
Liity menestyvien brändien joukkoon