Verkkokauppakoulutus

Opetatko sinä verkkokauppiaita tai kaupankäyntiä verkossa

Finqu on uusi, nykyaikainen ja yksi markkinoiden nopeimmin kasvavista verkkokauppapalveluista. Olemme rikkoneet vanhoja toimintamalleja ja veimme verkkokaupankäynnin uudelle vuosituhannelle. Ilmaisen rakennusajan ja rajattomuuden ansiosta palvelumme soveltuu erinomaisesti myös opetuskäyttöön.

Finqu soveltuu erinomaisesti verkkokaupan opetuskäyttöön

Ilmainen ja rajaton rakennusaika

Meillä verkkokaupat avataan maksutta käyttöön ja rakennus on täysin ilmaista. Avatuista verkkokaupoista ei siis synny mitään kustannuksia, eikä avauksista tarvitse olla yhteydessä meihin. Kaikki verkkokauppaan tehdyt rakentelut ja lisätty sisältö säilyy tallessa vaikka vuoden. Mikäli verkkokaupan haluaa julkaista tapahtuu se helposti yhdestä napista.

Monipuolinen ja helppo käyttää

Kauppiaalle löytyy monipuoliset ominaisuudet heti käyttöön käytettävässä paketissa. Esimerkiksi ulkoasua muokataan helposti ilman koodaustaitoja. Tavoitteemme on jatkuvasti kehittää palvelusta entistä helpompi käyttää uuden teknologian ja kauppiailta saadun palautteen pohjalta.

Markkinoiden paras hinta-laatusuhde

Olemme paketoineet koko palvelun yhdeksi edulliseksi paketiksi. Kauppias saa kaikki ominaisuudet heti käytettöön ilman rajoituksia ja silti hintamme on markkinoiden edullisin. Palvelun tarjoaminen edullisesti on pitkälle mietityn automatisoinnin, kansainvälisyyden ja nykyaikaisen pilvipalvelun ansiota. Hinnoittelumallimme on markkinoita mullistava.

Enemmän kuin pelkkä verkkokauppa

Meiltä kauppias voi jaella tuotteet moniin erilaisiin kanaviin myyntiin. Verkkokaupan lisäksi myyntikanavia ovat sosiaalinen media, printti ja myymälä. Ajatuksemme monikanavaisesta myynnistä (Omni-Channel) on vallankumouksellinen ja olemme oman alamme edelläkävijöitä. Näytämme suuntaa tulevaisuuden verkon kautta myymiselle.

Fiksun valinta

Käyttämällä Finqua varmistat oppilaillesi markkinoiden parhaat työkalut pitkälle tulevaisuuteen.