Land

Finqu utmanar jättarna

Ett årtionde sedan skulle företaget ha en hemsida. Idag skall de ha en webshop. Nuföritden söker kunden produkter från en webshop och köper dem via en mobil. Vad gör kunden imorgon?

Att grunda en webshop är lätt. Det finns många utbud och ännu fler väldigt lovande. Men vilken av dessa är passlig för dig och din affär ? Bigcommerce, Volusion, Shopify, Tictal...

Eller nya spelaren Finqu?

Vi skall vara ärliga. Ditt företag behöver några livsviktiga funktioner, Bra priser och en tjänst som fungerar på mobilen. Och såklart ännu en sak: FÖRSÄLJNING.
Men vi skall ändå börja från grunden.

Öppning av tjänsten och pris

Olika prisklass paket är historik. Vi alla vet hur svårt det är att välja just det rätta paketet från olika möjligheter. Hur Netflix och Shopify prissätter sig ? Du betalar en fast summa och du får en obegränsad användning. Så skall det vara. Så gör också Finqu det - I alla fall nästan. Du betalar för Finqus webshop först efter att du bestämmer dig för att publicera den så att alla kan se den och då betalar du också bara en halv dollars dagspris. Så du kan till exempel sälja julgranar en vecdka i året. Före du publicerar shopen så är tjänstens bruk totalt gratis och alla egenskaper är i bruk utan konstgjorda begräsningar. Du bygger din webshop i en vecka eller ett år, priset är fortfarande en rund nolla.

Det var det med webshopen. Du kan också sälja annanstans. Finqus köp-knapp, social mediers försäljningskanaler och den revolutionerande Tag försäljnignskanalen priser är väldigt väldigt simpla och förmånliga. Priset är noll. Olikt från många andra utbud, så måst du köpa webshop-tjänsten, så att du kan sälja på social media. Med Finqu har du inte sådana begränsningar.

Att börja sälja

Du får en webshop eller vilken annan som helst försäljningskanal i bruk med bara några klickningar. Till näst skapar du produktgrupper, väljer di rätta betalnings och leveransmetoder för dig. Och då är vi redan nära att kunna publicera. I detta skede så skiljer sig Finqu mycket från dess konkurrens. Du kan specifiera vilka produkter, betalningsmetoder, leveransmetoder används på vilken kanal. Order hanteraren samlar alla beställningar från alla kanaler till ett ställe.

Om din startpunkt är en webshop, så skall du till först tänka på utseendet och påriktigt sätta tid ner på det. Kunden gör beslutet på 3 sekunder baserat på butikens utseende att är du pålitlig eller ej. Utseendet och hur butiken är att använda är dett som avgör.

Välj ett botten som passar ditt företag och dina produkter. Alla Finqus utseende mallar är mobilvänliga, gratis och du kan modifiera dem oändligt. Finqu är kanske den ända tjänsten var du kan modifiera utseendet med en drag & drop stil. Genom att droppa saker på deras ställen kan du skapa väldigt fina sidor fastän du inte har någon kundskap om HTML/CSS. Om du kan använda dem så finns det inga gränser alls.

Egenskaper, tillägg, säkerhet och underhåll

Fastän Finqu har utvecklats i flera år, så är tjänsten en nykomling på marknaden och förståeligt så har inte alla små justeringar hunnits görats än. Egenskaper finns just nu över 300 stycken, så du får allt du behöver. O som tjänsten är skapad så är alla egenskaper gratis. Landspecifika Finqu lovar att skapa alla egenskaper som fattas. Din information är skyddad och backupad. Som hos de andra tjänsterna också, all tekniskt grubblande sköts för dig.

Vem skall man välja?

Med alla stora webshop leverantörer så är det lätt att skapa en webshop och du får lätt en funktionerande butik. Finqu är dock en av marknadens bäst prissatta, vilket är viktigt, men inte avgörande. Gällande egenskaper så är alla leverantörer ganska lång likadana. Alla erbjuder stöd för tjänsten och beroende på paketet via telefon, epost eller chat då det kommer problem. Med Finqu får du stöd, är du en betalande kund eller ej, det har ingen skillnad.

Men låt oss gå tillbaka till vad är viktigt. Det är lika som när man köper en bostad. Platsen, platsen, platsen. Frågan gäller försäljning och var du säljer. Finqu har gjorts från början till en tjänst, så du kan sälja varsomhelst. I de andra tjänsterna är olika kanaler en pålimmad egenskap. Idag köper vi via webshops, imorgon via social media, nästa år pekar du telefonen mot tv rutan då en reklam kommer. Finqu är klar för detta.

Webshopens revolution

Finqu är en fräsch nykomling på jättarnas spelplan. Massor av tid har satts ner på att planera tjänsten och vilmka saker är viktiga och sedan kommit ut ur lådan. Lådan är ibland väldigt långt borta, men på ett positivt sätt. Tjänstens möjligheter är på en totalt annan nivå än andras.

Börja gratis prövande nu

Inga förhandskostnader. Obegränsad prövotid gratis.
Börja nu eller tala med våra specialister.
Stäng Finqu