Land

Webshopens utseende gjort lätt

Välj saker du vill ha på din sida och drag & släpp dem på deras platser i layouten

Val av layout

Utseendet du drömmer om

Med oss skapar du ett utseende för din butik på en kort stund utan utomstående hjälp eller kodningstalanger. Välj bara en mall du gillar och sätt dina egna bilder och färger. Mera behövs inte för att skapa just det utseendet du vill ha.

Du kan koda, men det är inget måsta på

Du kan göra stora ändringar till layouten utan att behöva röra i koden alls. Vi har tiotals färdiga moduler som kan fällas in i layouten lätt med vår drag & drop editor. Om du ändå vill koda saker dit så är det möjligt med CSS / HTML.

Funkar på alla apparater

De färdigt responsiva utseenden funkar bra på alla apparater från datorn till mobilen. Via oss är det också en lätt och rolig sak att kunna köpa via mobilen.

Färdig gratis layout

Från utseende biblioteket finns tiotals färdiga utseenden för att skapa just den rätta för dig. Mallarna är gratis och fria att modifiera. Webshop planerare erbjuder också hjälp md att planera om man vill.

Från Finqus mall bibliotek hittar du många olika mallar och alla är gratis och responsiva. Tack vare att de är responsiva så adapterar sig butiken att fungera bra på datorn, mobilen, eller andra apparater. Nuförtiden är det en väldigt viktig sak att sidan är responsiv för Google har också ändrat att sökresultaten sätter responsiva sidor före ej responsiva.

Stäng Finqu