Land

Modern centraliserad produktinformation

Finqu har revolutionerat sättet att hantera produktinformation

Gratis produktökning och lagring
Enkel och snabb att använda
Omfattande produktinformation
Skalbara produktbilder
Lagerövervakning
Produktalternativ på flera nivåer

Hos Finqu kan du enkelt administrera dina produkter på ett ställe

Finqu har många försäljningskanaler men bara ett produktadministration. Du kan komma åt alla dina försäljningskanaler från vår produktadministration, vilket gör det enkelt att hålla allt uppdaterat. De ändringar som du gör från produktadministrationen träder i kraft omedelbart i varje försäljningskanal där produkten marknadsförs. Traditionellt innebar det till exempel att ha två webshops att båda hade sitt eget produktadministrationssystem.

Lagerövervakning i realtid

Hos Finqu kommer lagerinventeringen alltid att vara aktuell även om produkten finns till försäljning samtidigt i flera olika webshops och affärer. Realtidsövervakning av lager är mycket viktigt eftersom den inventering som genomförs vid överförsäljning av lager orsakar en hel del onödigt arbete i form av återbetalning till kunden.

Upprepade lager från överförsäljning av lager bidrar inte till att öka din webshops goda rykte. Hos Finqu kommer lagren att vara uppdaterade tack vare vårt övervakningssystem i realtid och kommer att se till att problem med överförsäljning av lager kommer att försvinna för alltid.

Stäng Finqu