Land

Omnichannel

Finqu har revolutionerat sättet att sälja produkter

Köp-knapp

Ändra din hemsida, blogg eller e-post till en webshop. Börja försäljning var som helst på nätet.

Webshop

Sälj med en mångsidig webshop.

Finqu Twitter

Sälj på Twitter med tweets.

Finqu är mer än bara e-handel

Till skillnad från många andra tjänster har Finqu mer att erbjuda än bara en butik på nätet.
Genom att använda Finqu kan samma produkt enkelt distribueras på flera försäljningsställen och därmed nå en bredare kundbas.

Omnichannel

Traditionellt har webshops, fysiska butiker och andra försäljningskanaler sin egen programvara och administration vilket gör försäljning till något krångligt och svårt. Finqu har löst detta problem genom att skapa en programvara där tjänster och data kommer att lagras på ett ställe. Hos Finqu kan du öppna så många webshops som du vill utan någon form av begränsningar. Finqu är inte som andra programvaror för e-handel. Vi har flera olika försäljningskanaler och vår prissättning skiljer sig från andra.

Webshops som har skapats med Finqu kan göra uppehåll när du vill och det kommer inte kosta dig något. Tack vare detta är vår tjänst perfekt för handlare som inte kan syssla med samma verksamhet året runt eller bara inte har tid att köra en webshop. När du är klar med uppehållet kan du publicera din webshop med endast ett klick. Visst är det enkelt?

Med Finqus köpknapp är det mycket enkelt att sälja dina produkter och tjänster via webbplats, blogg, Facebook eller någon liknande tjänst. Finqu köpknapp skapar en köpknapp från den produkt som du nu vill sälja så det är mycket enkelt att koppla den direkt till din webbplats.

Om du klickar på köpknappen kommer du till kassan där du faktiskt kan köpa produkten. Huvudtanken med Finqus köpknapp är att länka dina produkter till andra webbplatser med minimal ansträngning och göra köpprocessen så snabb som möjligt.

Affär

Sälj personligen i butik.

Kommande 2016

Finqu Tag

Sälj på kataloger, affisch, infoskärmar,
kartor och på tv.

Finqu Pinterest

Sälj på Pinterest.

Kommande 2016
Stäng Finqu