Land

Våra partners berättar

”Klarna och Finqu erbjuder en sömlös shopping erfarenhet för dina kunder.”

”Simpelt och flexibelt, utan komplicerade registreringar.”

Marja merentie
Klarna

Klarna och Finqu erbjuder en sömlös shopping erfarenhet för dina kunder. med att integrera Klarnas betalnigns metoder i Finqus webshop, får du i bruk rekommenderade betalningssätt, räknings möjlighet och avbetalning väldigt lätt. Med räkning och avbetalning får kunden produkten först och sedan kommer räkningen. Simpelt och flexibelt, utan komplicerade registreringar.

Klarna person

”När handlarens världsövertagning börjar, så tar inte skottena slut vid östersjön, för med en lösning av Finqu och Verifone så kan du fortsätta hela vägen till Australien.”

Jussi Pennanen
Verifone, Inc. | Verifone Finland Oy

Verifone tillsammans med Finqu erbjuder FinquPay betalnings möjligheten för finska webshopar. FinquPay möjliggör ett lätt, säkert sätt att ta emot nätbetalningar. Betalnings metoden har absolut ingen månadsrat utan den har bara den kända 0,35€ per transaktion. Och det som är bäst är att, Verifone erbjuder ett modernt rapporteringssystem, varifrån handlaren hittar alla händelser som hänt i webshopen och i affären via betalningsterminalen. Altting från samma plats.

”Vi har i flera år gjort framgångsrikt samarbete med Finqu.”

”I samarbete med Finqu erbjuder vi utvecklade betalnings metoder för handlaren samt användarvänliga lösningar för konsumenter.”

Mikael Anstrin
Collector Bank

Collector är en innovativ, digital nischbank som erbjuder finansieringslösningar för privat- och företagskunder. Vi har gjort framgångsrikt samarbete med Finqu redan i flera år. våra betalningssätt har varit tillgängliga för Finqus kunder via olika betalnings mäklare. Nu är det möjligt att betala via collector rakt via Finqus engna FinquPay, vilken är en äkta månadsrats fri och helt transaktions anlitad tjänst.

Collector person

”Då Svea Ekonomi är ett internationellt finansieringsbolag, så var det klart att vi skulle börja samarbeta med Finqu.”

”Finqu fyller alla våra krav!”

Maria Jokinen
Svea Ekonomi

Då Svea Ekonomi är ett internationellt finansieringsbolag, så var det klart att vi skulle börja samarbeta med Finqu, vars spelplan inte är begränsad bara till Finland. Modernhet, klurighet, och professionalitet är egenskaper, som Svea satsar på och förväntar sig också av sina partners - Finqu fyller alla dessa krav.

”Finqus nya revolutionerande funktionsmall frigör handlaren från avtal och ger köparen makt att välja rätt leverans metod för sig själv.”

”En tjänst gjord tillsammans är säker, och dess linjära funktion verkar positivt på din business.”

Petri Karjalainen
Consignor Oy Oy

Consignor Oy hjälper stora och små företag med deras transportadministration genom att göra det enklare, mindre tidskrävande och kostnadseffektivt för dem att skicka försändelser till kunderna. Vi utvecklar och levererar ett intelligent system för Transportadministration ("TA-system") som hanterar alla typer av försändelser och leveransmetoder i en och samma plattform. Våra kunder får en fullt integrerad och långsiktig leveranslösning.

Finqu och Consignor Oy gör allt detta möjligt för dig. Vårt samarbete är strategiskt och från början är det siktat på att hantera volym ökning samt säsong tider.

Consignor Oy person
Stäng Finqu