Finqu
Land

Revolutionerande e-handel

Vi började utveckla e-handelslösningar för över tio år sedan. Vi har skapat otaliga webshopar. Vi ser en fortsatt tillväxt inom e-handel och en pågående mobil revolution. Vi har sett många framgångshistorier där man har startat från noll och vuxit till företag som omsätter miljoner.

Finqu ändrar på sättet att sälja online

Ett av våra viktigaste mål är att underlätta e-handel för både handlare och konsumenter.”

Det är enkelt att öppna en webshop

Vår tjänst passar för såväl nystartade som lite större och mer erfarna företag. Du kan öppna en webshop utan några som helst initiala investeringar. Alla egenskaper kan användas direkt utan begränsningar. Allt du behöver är produkter att sälja. Inget annat.

Responsiv webshop

En av hörnstenarna inom e-handel är att det ska gå att handla i alla typer av enheter. Vi har lagt ner otaliga timmar på att utveckla responsiviteten för att dina kunder ska få bästa möjliga köpupplevelse oavsett enhet. På så sätt återvänder kunderna till din butik – gång på gång.

Ukko webshop

Du behöver ingen webshop för att sälja på nätet

Världen förändras ständigt, och vi vill vara en del av förändringen. Därför har vi revolutionerat hur man säljer på nätet och på andra ställen. Hela internet kan vara din webshop, men du behöver inte nödvändigtvis en webshop. Köpknappen, sociala medier och taggar i trycksaker är våra nya säljkanaler. Alla Finqus säljkanaler innehåller egenskaper och funktioner som är bekanta från e-handeln.

Revolutionerande pris

Det kostar ingenting att använda tjänsten. Först efter att du har publicerat din webshop och butik börjar du betala en dagsavgift som är lägre än priset på en kaffekopp. Om du vill göra ett uppehåll med webshopen eller butiken är priset åter noll. All information lagras gratis.

Handlare rekommenderar

Vi blev glatt överraskade över Finqus goda kundservice. De ändringar som vi ber om blir alltid snabbt och proffsigt utförda. Webshopens lättanvända plattform fungerar bra, och Finqu verkar ha ett motiverat team som driver webbplatsen framåt på ett positivt sätt. UKKO REKOMMENDERAR!”

Ukko logo