Land

Revolutionerande E-handel

Vi börja skapa nätbutiker redan 10 år sedan. Vi har utfört redan tusentals nätbutiker. Vi var med och såg den explosionsfulla växten av nätbutiker, samt mobilens framgång inom detta. Flera framgångsberättelser har bevisats hur det från ingenstans kommit fram företag som snurrar på miljoner.

Online shopping revolution

”Ett av våra viktigaste mål är att underlätta handlarens och konsumenternas webshopar.”

Att öppna en webshop är lätt

Vår tjänst passar såsom till en nybörjare som till en expert. webshopen får man öppnad utan någon ivnestering alls. Alla egenskaper finns tillgängliga genast utan begränsningar. Allt du behöver för att öppna en webshop är en e-post. Inget annat.

Inga uppstående avgifter. Obegränsad gratis prövotid.
Börja nu eller kontakta våra specialister.

Responsiv webshop

Ett av de viktigaste sakerna i en webshop är kassan, som kunden gör sitt sista köpbeslut. Vi har utvecklat kassan sjukligt länge för att dina kunder skulle ha en bra erferenhet oberoende vilken apparat di köper med. Det betyder att de sedan kommer tillbaka och köper annat också.

Ukko webshop

Du behöver inte en webshop för att sälja

Världen ändras hela tiden. Vi vill ta del i ändringen. Därför recolutionerade vi försäljningen på nätet, hela internet kan vara din webshop. Vilken kanal som helst kan vara din salukanal - en nätbutik behöver du inte. Köp-knappen, social media kanalerna samt Tagen som du kan sätta fast på en mjölk kartong är våra nya försäljningskanaler. Alla Finqus kanaler innehåller egenskaper som finns i nätbutiken också.

Revolutionerat pris

All användning före publicering är gratis. Efter publiceringen debiteras ett lågt dagspris för webshopen, som är under en kopp kaffes kostnad. Om du vill sätta butiken på paus så kostar det inget heller, och all information hålls sparat under pausen. Också alla andra försäljningskanalers prissättning har gjorts lätt. Köp-knappen, socialmedia kanalerna och tagens pris är alttid noll. Lätt.

”Finqu överraskade oss med deras väldigt bra kundservice, våra begärda fixningar utförs alttid snabbt och professionellt. Webshopens simpla botten fungerar bra och Finqu verkar helt tydligt ha ett motiverat team som positivt för saker framåt hela tiden. UKKO REKOMMENDERAR!”

Ukko logo
Stäng Finqu