Land

Skapa webshop

Skapa en webshop

Vi har skapat en tjänst där vi tar hänsyn till affärsverksamhet. Finqu har flera kanaler och är enkel att använda vilket gör det möjligt att sälja via olika kanaler och även på mobila enheter. Prova och du kommer inte bli besviken.

Kundservice finns alltid där för dig

Du kan börja sälja utan startavgifter. Du betalar endast avgiften för den tid som din butik är publicerad för allmänheten. Gratis kundservice är till för alla som använder Finqu och det spelar ingen roll om din butik är publicerad eller inte. Vi tror att en nöjd handlare kommer att stanna hos Finqu.

Vår önskan är att skapa bra mallar

Responsiva Finqu-mallar fungerar perfekt på mobila enheter. Du kan enkelt få önskat utseende på din butik. Bara dra och släpp elementen på sin plats.

Magiskt ord: SEO

Med Finqu kan du nå toppen i sökresultaten. Vi koncentrerar oss på sökmotoroptimering med stor glädje. Genom lägga stor möda på utvecklingen av SEO gör vi din webshop så synlig som möjligt.

Betalning och frakt

Välj betalnings- och fraktsätt för din butik. Vi har integrerat de mest populära som är redo att användas och listan växer.

Egen domän och e-post

Du kan få alla de ytterligare tjänster som du behöver för din webshop eller någon annan av Finqus försäljningskanaler. Till exempel din egen domän, e-post och Google-verktyg.

Starta din egna kostnadsfria prövotid

Inga uppstående avgifter. Obegränsad gratis prövotid.
Börja nu eller kontakta våra specialister.
Stäng Finqu