Finqu
Land

Vanliga frågor

På den här sidan har vi samlat vanliga frågor och svar till handlare som är intresserade av tjänsten. Om du inte hittar svar på dina frågor, kontakta vår kundtjänst. Vi hjälper dig gärna.

Frågor och svar

Vad är Finqu?

Med Finqu startar du en webshop snabbt och enkelt. Samtidigt kan du sälja i butik med ett modernt kassasystem. Du har även tillgång till sociala medier och många andra säljkanaler. Tjänsten är lättanvänd, och du får allt du behöver såsom färdig responsiv design, internetbanker, partnertillägg osv. Tjänsten passar lika bra för nya som för mer erfarna handlare.

Hur startar jag en egen webshop?

Du startar enkelt en webshop genom att skapa ett användarnamn och lösenord för tjänsten. Därefter kan du öppna webshopen, och den aktiveras så att du kan använda den på en minut. Du kan börja bygga din webshop direkt genom att välja en design som tilltalar dig. Uppbyggnadsfasen är helt kostnadsfri, även om den tar ett år.

Tillämpar Finqu någon orimligt lång fast avtalstid?

Nej. Vi tror på vår tjänst och behöver inte binda våra kunder till långa avtal. Hos Finqu är avtalstiden en dag, vilket innebär att du snabbt kan sluta använda webshopen eller butiken om du så önskar. Exempelvis säsongshandlare kan ha sin webshop öppen under en veckas tid och betalar då bara för en vecka.

Har Finqu faktiskt inga begränsningar när det gäller antalet produkter eller diskutrymme?

Nej. Du behöver inte betala mer när antalet produkter ökar. Du har även direkt tillgång till alla egenskaper så att de kan bidra till ökad försäljning. Allt finns med direkt, till samma förmånliga pris.

Kan jag skapa valfria egenskaper för produkterna med Finqu?

Ja. Du kan göra flexibla produktval som lever med kundens tidigare val.

Kan jag få en snygg design till min webshop hos Finqu?

Ja. Tjänsten innehåller ett flertal kostnadsfria färdiga teman. Enklast skapar du en snygg design för din webshop genom att börja använda ett av dessa färdiga teman och lägga in din egen logotyp i temat. Du anpassar enkelt temat genom att lägga in element och bilder där du vill ha dem. Den flexibla anpassningen kräver inga programmeringskunskaper.

Kan jag öppna ett eget domännamn via Finqu?

Nej, men det är enkelt att ansluta en domän som administreras på annat håll. Du kan ansluta exakt det domännamn som du önskar till din webshop.

Kan jag öppna min e-post via Finqu?

Nej. E-posten öppnas via den som administrerar domänen.

Jag har redan ett eget domännamn. Kan jag få det att synas i Finqu?

Ja, självklart. Du kan ha kvar domännamnet hos den nuvarande domänhanteraren och styra det till din webshop.

Jag har redan en webshop. Om jag byter till Finqu, måste produkterna matas in på nytt manuellt?

Det är en bra fråga. Det finns många olika typer av e-handelsprogram, och därför finns det inget entydigt svar på den frågan. På Finqu utvecklar vi kontinuerligt överföringsverktygen för att de ska kunna användas i allt fler situationer och möjliggöra enkel överföring.

Vilken typ av produkter kan säljas med Finqu?

Så gott som allt som lagen tillåter. Tjänster såsom tidsbokningar eller digitala produkter kan inte säljas ännu, men de är på gång.

Har Finqus webshopar bra synlighet i Google?

Ja, mycket bra. Tjänsten innehåller alla de element som ger bra sökresultat i sökmotorer. Om du utöver det ytterligare vill optimera till exempel innehållet i webshopen och på så sätt få mer synlighet är det också möjligt.

Finqu verkar bra. Varför ska jag välja er i stället för någon annan leverantör?

Jag rekommenderar att du testar även andra e-handelsleverantörer. Genom att testa är det lätt att konstatera att Finqu är marknadens bästa tjänst för e-handel och försäljning i butik.

Fick du inte svar på dina frågor? Var kan jag få fler svar?

Skicka din fråga per e-post till .