Land

Vanliga frågor

Vi har sammanställt den här sidan med vanliga frågor med svar från Antti från vår kundtjänst.
Om du inte kan hitta svaret på denna sida, kontakta vår kundtjänst så hjälper vi dig gärna.

Jag kan inte hitta något svar på min fråga. Kan jag få svar på telefon?

Absolut. Vår kundtjänst är tillgänglig på vardagar på tfn: +46 8 559 21 209. Övriga tider får du svar via e-post.

Vad är Finqu?

Med Finqu kan du skapa en butik på nätet enkelt, snabbt och utan kostnad. Finqu är en lättanvänd e-handelstjänst, där du kan få allt som behövs som t.ex. mobilvänliga mallar, internetbanker, domäner, e-post, tillägg, partners, etc. Finqu passar för alla handlare, både nybörjare och erfarna.

Hur konfigurerar jag en egen webshop?

Att skapa en webshop med Finqu är mycket enkelt. Välj först den layout som du tycker bäst om och skapa sedan ditt Finqu-konto. Webshopen kommer att skapas på några sekunder efter att du framgångsrikt skapade kontot. Du kan omedelbart börja bygga upp din egen webshop i din stil.

Har ni extremt långa fasta avtalsperioder?

Nej, vi har inte något sådant. Vi tror på vår tjänst och vi vill inte binda kunder till långa avtalsperioder. Hos Finqu är alltid avtalsperioden en dag. Därför kan du sluta att använda våra tjänster på nolltid om du vill. Den huvudsakliga idén med denna korta avtalsperiod är att undvika ekonomiska förluster på lång sikt. Vi på Finqu vill erbjuda alla handlare möjligheten att bli en återförsäljare på nätet till ett överkomligt pris.

Är det sant att Finqu inte har någon form av gränser för antalet produkter eller diskutrymme?

Ja, det är helt sant. Finqu har inte onödiga begränsningar som andra webshopstjänster har. Hos Finqu får du genast tillgång till alla våra funktioner för att hjälpa din försäljning till ett överkomligt pris.

Har Finqu valfria funktioner för produkter?

Ja. Finqu har många typer av funktioner att välja för produkter.

Jag behöver en trevlig layout till min webshop. Hur kan jag få en och kan jag ändra den själv?

Hos Finqu har vi ett utbud av snygga och mobilvänliga mallar i olika färger. Det enklaste sättet att få ett trevligt utseende på din webshop är med färdiga mallar som du kan lägga till din egen logotyp. Du kan ändra utseendet på mallen genom webshopens administrationspanel där du kan bygga upp din mall som ett pussel. Vi har vår egen malldesigner som i hög grad bidrar till att ändra din webshop till din stil. Vår designer fungerar med "Dra och släpp" där du helt enkelt väljer det tillägg som du vill använda och drar det till din mall. Vi har gjort anpassning av mallar mycket enkelt och det kommer mer. Allt detta kräver inga kunskaper i programmering, att bygga din webshop är som att sätta ihop ett pussel. Om detta inte är tillräckligt för dig kan du ändra din mall genom att ändra HTML- och CSS-koden. Detta är bara för erfarna användare.

Jag behöver min egen domän, till exempel www.sertcgyx.com. Kan jag öppna den via er tjänst?

Självklart! Efter att ha öppnat försäljningskanalen från Finqu kan du enkelt köpa domäner som slutar på t.ex. .fi/ .com/ .net genom oss.

Jag behöver även en e-postadress som t.ex. sales@sertcgyx.com.

Eftersom du redan har domänen sertcgyx.com kan vi enkelt skapa ett e-postkonto från önskad domän.

Jag har redan ett domännamn (t.ex. www.amuottiv.com). Kan jag få den att visas på Finqu?

Absolut. Du kan hålla kvar din domän hos din nuvarande webbmaster och den kan omdirigeras till din Finqu-webshop utan problem. Du kan också överföra din aktuella domän till vårt underhåll. I båda fallen visas din webshop i adressfältet som "www.amuottiv.com".

Jag har redan en butik på nätet. Om jag flyttar min nuvarande webshop till Finqu, måste jag lägga till varje produkt i systemet för hand?

Det är en mycket bra fråga. Det finns många olika sorters programvara för e-handel och därför finns det inget enkelt svar på din fråga. Hos Finqu utvecklar vi ständigt nya migreringsverktyg för att passa fler fall och möjliggöra för en smidig övergång av era produkter.

Vilken typ av produkter kan jag sälja med Finqu?

Nästan allt som lokala lagar tillåter. Faciliteter som t.ex. möten eller digitala produkter går för närvarande inte att sälja med Finqu, men detta kommer i framtiden.

Har min webbplats en bra rankning på Google?

Ja, din webbplats bör ha bra rankning på Googles sökmotor. Fokusering på sökmotoroptimering av våra partners har gjort Finqu mycket sökmotorvänlig och webshoparna kommer att nå bra resultat hos olika sökmotorer. Finqu har alla element som ger bra sökresultat på sökmotorer. För att få ännu bättre synlighet på sökmotorerna måste du skapa ett specifikt och unikt innehåll.

Finqu låter bra. Varför väljer jag er istället för en annan leverantör?

Vi kan rekommendera andra e-handelsleverantörer åt dig. Genom att testa dessa e-handelsplattformar kan du tydligt se varför du bör välja oss.

Detta svarade inte på mina frågor. Var kan jag hitta fler svar?

Skicka dina frågor till vår kundtjänst via e-post eller ring +46 8 559 21 209.

Stäng Finqu