Land

Varför välja Finqu?

10 skäl till varför Finqu är den bästa servicen för just dig

Näthandelsrevolution

Finqu är en av de mest avancerade internationella tjänsterna för försäljning av produkter. Finqu tänjer djärvt på gränserna och är en vägvisare för framtida näthandel.

Finqu är enkel

Hos Finqu har vi gjort saker annorlunda och du kommer att förundras över hur enkelt det är att använda Finqu. Trots den stora mängden av åtgärder som du måste vidta är den inte svår att använda. Finqus avancerade administrationssystem visar vilka nödvändiga saker som du behöver mest.

Kunder redo att köpa

Finqu har sin egen köptjänst för att göra inköp ännu enklare. Finqua användare kan köpa från alla butiker med endast ett konto.

Hjälpsam support

Finqu lämnar inte någon ensam. När vårt omfattande supportcenter inte svarar på dina frågor är vi är glada att hjälpa dig personligen. Det är också gratis.

Finqu har inga begränsningar

Vi har inga begränsningar när det gäller funktioner, produktbelopp, lagring eller överföring av data. För oss är begränsningar omodernt och barnsligt. Få mer i vårt moln.

Responsiv Finqu

Responsiv webbplats anpassas perfekt till användarens enhet. Finqu ser alltid bra ut oavsett vilken enhet som din kund använder. Ett bra exempel är vår kassa som revolutionerar vanan att köpa på nätet.

Din stil

Du vill förmodligen inte titta på vår standardbakgrund för evigt. Inga bekymmer - hos Finqu kan du ändra denna. Gör så att Finqu ser mer ut som din stil och vi lovar att dina dagliga rutiner kommer kännas som hemma.

Finqu är smart

Finqu har integrerat olika smarta åtgärder för en bättre upplevelse för handlaren. Vi har tänkt igenom erfarenheten och gjort den enkel för att spara tid och pengar.

Alla data - på ett ställe

Hos Finqu kan du enkelt lägga ut dina produkter till försäljning. Dina produkter kan även köpas i flera försäljningskanaler samtidigt som i din webshop, på Facebook och i din affär. Försäljningskanalerna kan smart spåra ditt produktlager i realtid.

Hantering av produkter, beställningar, kunder och all annan information sker alltid enkelt på ett ställe. All data förvaras på ett säkert ställe gratis, även om tjänsten inte används.

Webshopen för framtiden

Vi utvecklar Finqu året runt för att göra det till en ännu bättre tjänst för dig och dina kunder. Vi gör Finqu för dig - handlare och kunder. Din åsikt är viktig och det är därför som vi kan få Finqu att passa perfekt för dig.

Inställning på en minut

Finqus öppningsguide kommer att visa dig hur du kommer igång med din webshop. Prova utan några risker eller bindning. Du kommer inte bli besviken.

Stäng Finqu