Finqu
Land

Skapa webshop

Öppna en modern, effektiv och säker webshop. Förverkliga din dröm.

Prova helt kostnadsfritt, utan förbindelser.

Bedriv världens enklaste e-handel


Skapa en snygg webshop på några minuter och hantera all information enkelt. Snabb order- och kundhantering samt påfyllning av produkter på ett och samma ställe. Allt du behöver för framgångsrik försäljning på nätet.

Finqu webshop

Snygga teman gratis

Välj enkelt en design bland våra kostnadsfria teman eller skapa en egen design.
Inga begränsningar, enkel och snabb anpassning av teman.
Mallar

Fungerar i alla enheter

Allt du behöver är en internetuppkoppling. Dator, surfplatta eller mobil fungerar bra.
Även dina kunder handlar enkelt på vilken typ av enhet som helst. Ge dina kunder en optimal köpupplevelse.

PC / Mac

PC / Mac

Smartphone

Smartphone

Tablett

Tablett

Tillgång till alla egenskaper

Du kan direkt börja använda alla egenskaper i webshopen, och du behöver inte betala mer för dem längre fram.
Den bästa webshopen skapas hos Finqu.

Lättanvänd

Även handlarna tycker att tjänsten är lättanvänd. Alla egenskaper som behövs i webshopen har samlats i ett enda lättanvänt paket. Om du kan använda en dator kan du använda Finqu.

Inga begränsningar

Tjänsten innehåller inga konstgjorda begränsningar utifrån antal produkter, diskutrymme, dataöverföring eller liknande. Du har direkt tillgång till webshopens alla egenskaper så att de kan bidra till ökad försäljning.

Garanterad synlighet

De webshopar som skapas med vår tjänst blir automatiskt sökmotorernas vänner. Sökmotorvänligheten ger dig möjlighet till en bra placering i sökresultat och hjälper till att styra kunderna till din webshop.

Flexibla betalsätt

Tjänsten innehåller färdigt alla de vanligaste betalsätten som används inom e-handel. Allt du behöver göra är att ingå ett avtal med tillhandahållaren av betaltjänsten. Därefter kan du enkelt börja använda betalsätten genom att lägga in logotyperna.

Färdiga tillägg

Tjänsten innehåller många färdiga tillägg för betaltjänster, logistiktjänster och övriga tjänster från tredje part. Med dem kan du enkelt utöka webshopens egenskaper utan särskild integration.

Utvecklas automatiskt

Tjänsten utvecklas kontinuerligt, och uppdateringar aktiveras automatiskt utan merarbete. Tack vare de kostnadsfria uppdateringarna blir Finqu aldrig föråldrat. Välj en underhållsfri tjänst som ligger i framkant av utvecklingen.

Läs mer