Land

Webshop planerare

Är du en annonsbyrå, freelancer, digitalbyrå, eller annan som vill bygga webshops för dina kunder?

Skapa dina kunders dröm webshop. Med oss kan du modifiera utseendets CSS och HTML filer och skapa en personlig look för dina kunder. Och tillika använder du den mest utvecklade webshop tjänsten och kunderna är glada.

5 faktan om Finqu

Bygg en webshop för dina kunder utan kostnader eller tids bekymmer

Hos Finqu är det totalt gratis att öppna och bygga en webshop, utan någon tidsbegränsning. Det kommer alltså inga konstnader förrän du publicerar shopen fastän det skulle ta dig ett år att bygga den. All information gällande handlaren, utseendet och annat innehåll sparas gratis. Webshopen kan publiceras fast bara för en dag i året och därför är tjänsten också perfekt för säsong försäljning.

Lätt att använda med en enorm mängd egenskaper

Finqu har väldigt många egenskaper för handlaren i ett lätt paket. Till exempel så utseendet kan uppdateras lätt med drag & drop editorn utan några kodnings talanger. Men du kan också ändra på utseendet med CSS / HTML för mera avancerad modifiering. Vi utvecklas hela tiden med hjälp av ny teknologi och med ideér och tankar som våra användare ger oss och gör det lättare för alla.

Pris-kvalitet förhållandet är marknadens ledande

Finqu har inte olika paket eller begränsningar i dess egenskaper. med oss får handlaren alla egenskaper i bruk genast och ännu till för ett väldigt bra pris. Vårt pris är till och med 2-10 gånger förmånligare än andra e-handel tjänster. Vi kan erbjuda tjänsten för dessa priser tackvare internationaliteten samt moderna molntjänster. Vår prismall är revolutionerar marknaden.

Mycket mer än bara en webshop

Finqu har många försäljningskanaler. Via oss kan handlaren dela upp sina produkter lätt i de kanaler de vill. Med oss kan du sälja inte bara via en webshop men också o social media, broschyrer och affärer. Vi är en föregångare inom Omni-channel försäljning. Tankesättet vi har gällande handel är revolutionerande och vi visar vägen för framtiden inom e-handel.

Bra belönignar för partners

Vi här på Finqu uppskattar rekommendationer och erbjuder därför för varje nya kund en 600% belöning. Det räcker att kunden öppnar sitt egna Finqu konto via di nrekommendationslänk så räknas de alla automatiskt till kunder du hämtat in. Läs mer om Finqu-Affiliate programmet.

Pröva nu eller tala med våra specialister.
Inga förkostnader. Obegränsad prövotid helt gratis.

”Bjud dina kunder på den bästa kvaliten på marknaden för det bästa priset. Finqu är en satsning för framtiden.”

Stäng Finqu