Land

Webshop skolning

Lär du e-handlare eller handel på nätet

Finqu är en ny, modern och en av marknadens snabbaste växande webshop-tjänster. vi har söndrat gamla funktionsmallar och fört e-handeln till en ny nivå. Pågrund av den totalt kostnadsfria uppbyggningstiden och tack vare att det inte finns några begränsningar så passar vår tjänst också perfekt för skolningsmaterial.

5 Faktan om Finqu

Gratis och obegränsad byggningstid

Hos oss öppnas webshops gratis och det kostar inget att sätta upp den. Så med andra ord så det kostar seriöst ingenting att öppna en webshop, och ni behöver inte vara i kontakt med oss gällande öppningen. Alla ändringar och saker du gör till webshopen hålls i minne fast i ett år. Men om du vill publicera butiken genast så är det bara att trycka på en knapp.

Mångsidig och lätt att använda

Det finns många mångsidiga egenskaper för handlaren i ett paket. Till exempel utseendet ändras lätt på med en drag & drop editor utan kodnings talanger. Vårt mål är att hela tiden utveckla tjänsten och göra den ännu lättare med hjälp av ny teknologi och ideér handlarena ger oss.

Marknadens bästa pris-kvalite förhållande

Vi har paketerat hela tjänsten till ett förmånligt paket. Handlaren får alla egenskaper i bruk med det samma utan begräsningar och fortfarande är vårt pris marknadens förmånligaste. Möjligheten att erbjuda tjänsten så förmånligt är pågrund av en väl uttänkt automatisering, internationalitet, och moderna molntjänster. Vår prissättning är revolutionerande på marknaden.

Mer än bara en webshop

Via oss kan handlaren dela upp produkter på många olika kanaler. Man behöver inte sälja bara via webshopen utan du kan också sälja via social media, skyltar, affärer. Vår tanke om mångkanalig försäljning (Omni-Channel) är en totalt ny sak och vi har tagit flera steg framåt än nån annan på vår bransch. Vi visar riktningen för framtidens e-handel.

Vi betalar en rejäl belöning till våra kumpaner

Vi betalar en 600% belöning för varje kund du hämtar in åt oss. Änd du behöver göra är att du styr kunder att öppna ett Finqu konto via en rekommendationslänk och vi markerar dem som kunder du hämtat in. Läs mera om rekommendationsprogrammet.

Pröva nu eller tala med våra specialister.
Inga förkostnader. Obegränsad gratis prövotid.

”Genom att använda Finqu med dina elever så säkrar du att du har de bästa verktygen för att gå långt i framtiden.”

Stäng Finqu